Nieuwe Tour, nieuwe sponsors

De contracten tussen Carrefour en A.S.O. met betrekking tot de sponsoring van de bolletjestrui vervielen dit jaar en werden niet verlengd.  Het is een einde van een lange samenwerking die in 1993  begon met Promodès en de supermarkten van Casino.  Concurrent E.Leclerc neemt de fakkel over en wordt de nieuwe officiële partner van de Tour.  Hier zou een prijskaartje aanhangen van 7 à 8 miljoen €.  E.Leclerc koppelt hieraan een volledig communicatieplan en zal met 9 wagens aanwezig zijn in de Tourcaravaan.  De opzet is om vooral de huismerken te promoten. Méér dan 2 miljoen gadgets liggen klaar om uitgedeeld te worden.

 

De Tour verwelkomt ook een nieuwe sponsor : NamedSport, Italiaans merk van voedingssupplementen.  Zij worden sponsor van het ploegenklassement.

Namedsport brengt sportvoeding, sportdrank en energiereepjes op de markt. Van sportdrank om vooraf je lichaam voor te bereiden tot drankjes, repen en gels om tijdens het fietsen je energie op peil te houden. En voor na het fietsen heeft Namedsport natuurlijk ook  producten om het herstel van je lichaam te bevorderen.

Check hier de Namedsport Hydrafit sportdrank.  Door zijn hypotone samenstelling wordt deze sportdrank razendsnel door het lichaam opgenomen. De speciale formule draagt bij aan herstel van de energie-, vocht- en mineralenbalans tijdens de inspanning, iets minder geschikt voor de aanvulling van de koolhydratenvoorraad.  De toegevoegde vitaminen B en C dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.  Magnesium en kalium dragen bij tot een normale werking van de spieren.

 

Het Duitse bandenmerk Continental, dat vorig jaar al in de Tour aanwezig was, laat zich op een originele manier in de kijker plaatsen.  Elke winnaar van een etappe krijgt een uitzonderlijke medaille.

Een manier om uitzonderlijk talent te belonen.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van fietsbanden is Continental een uniek bedrijf in de fietsbanden branche. Continental is de enige Duitse fietsbanden fabrikant die banden produceert in Duitsland.  Om tot de beste band voor iedere toepassing te komen gaat Continental permanent in dialoog met professionele racers, hobby fietsers en alledaagse fietsers wereldwijd.

Continental racefietsbanden en mountainbikebanden zijn zeer populair bij veel fietsers en profwielrenners.  Vooral de Continental Grand Prix 4000 SII is een topper in de collectie van Continental.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]