MTB Rockrider 920 Special Edition

 • Transmissie SRAM GX enkel blad 1×11 cassette NX 11/42
 • Wielen Mavic Crossride FTS-X 27.5″
 • Licht Frame uit 6061 aluminium van drievoudige dikte (11,8 kg)
 • Vork Manitou Minute Comp 120mm, as 15 mm

Verkrijgbaar bij Decathlon

De Rockrider 920 SE werd ontwikkeld door een team van experts en fervente mountainbikers die exclusief aan het XC-gamma van Decathlon werken. Het team beheerst het volledige ontwikkelings- en productieproces vanuit het B’TWIN Village. Om optimaal te voldoen aan de noden en wensen van de klanten wordt de Rockrider 920 SE gemonteerd in de AML-fabriek in het Franse Rijsel.

Een stijve mountainbike voor All Mountain, met een aluminium frame in drie diktes, SRAM GX-transmissie en Manitou Minute Comp-voorvork met ComboLock-systeem.

MTB+Rockrider+920-2Ontworpen voor ritjes in de vrije natuur, op grillig en ruw terrein, met een fiets die vinnig en reactief is en veel rijgenot biedt.  De Rockrider 920 SE wordt gekenmerkt door zijn grijs/fluo limoengroene kleur.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

 

Merk : Rockrider

Productdetails :

 • Frame

Frame van drievoudige dikte uit 6061 aluminium voor meer vinnigheid, lichtheid en wendbaarheid. Tapse balhoofdbuis voor extra stijfheid bij het afzetten en een betere schokabsorptie. 1,4 kg in maat M. Verkrijgbaar in 2 maten: M / L. Press Fit 92-crankstel. Post Mount-achterrem.

 • Vork / vering
Voorvork Manitou Minute Comp met 120 mm veerweg: een referentie op het vlak van gevoeligheid voor kleine schokken. Vork uitgerust met stuurvergrendeling met 2 standen: ComboLock. ComboLock is een ergonomisch, geïntegreerd (in het verlengde van de greep, om schokken te weerstaan) en gebruiksvriendelijk systeem. As van 15 mm voor extra stijfheid. Plunjers van 32 mm.  Geen achtervering.
 • Stuur / stuurpen / balhoofdstel

Stuur Rockrider 900 Series Oversize Low Rise, voor extra stabiliteit en handelbaarheid. 720 mm lang. Rockrider-stuurpen van 60 mm. Kortere stuurpen, voor meer controle. Halfgeïntegreerd balhoofd met afgedichte lagers. Nieuwe grepen ROCKRIDER 900 light lock on.

 • Transmissie

Groep SRAM GX, enkel blad 1×11 voor meer lichtheid, een betere controle en duurzaamheid en extra precisie. Kettingblad: 30 tandjes, gemakkelijk te vervangen (beperkt tot 32) zonder de ketting te moeten vervangen. Cassette: 11/42 (11-13-15-17-19-22-25-28-32-36-42). Het kransje met 42 tanden biedt het ideale verzet om de lastigste stukken te overwinnen.

 • Remmen

Remmen Hayes Prime Sport: Geleidelijk, betrouwbaar en krachtig. Schijf vooraan: 180 mm. Schijf achteraan: 160 mm. Het wieltje kan afgesteld worden op de greep, voor een manuele regeling van de tussenruimte. Greep met antislipbekleding.

 • Wielen

Wielen Mavic Crossride FTS-X. Materiaal: aluminium S6000. Banden: tubetype / Binnenbreedte: 21 mm.

 • Banden

WTB Ranger 27.5 x 2.25. Gewicht: 820 gram. Structuur met geoptimaliseerd gewicht. Doordacht geplaatste noppen, voor een goed rijgedrag in alle weersomstandigheden.

 • Zadel / zadelpen

Zadelpen B’Twin Comp. Lengte van 350 mm, diameter van 29,8 mm. Nieuw Rockrider-zadel 900 Series. 265 g. Extra comfort tijdens het trappen.

 • Pedalen

Deze fiets wordt gebruiksklaar geleverd, met platte pedalen. Niettemin, voor een optimaal rendement, kan je ze vervangen door klikpedalen (niet meegeleverd). Met klikpedalen is ook je stuurgedrag beter.

 • Gewicht

11,8 kg in maat M zonder pedalen. 12 kg in maat L, zonder pedalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]