Oostenrijk wint Reisgraag Award 2018

Jaarlijks organiseert Reisgraag.nl, een ANVR/SGR reisbureau gevestigd in Ravenstein, de Reisgraag Awards. Deze awards worden uitgereikt aan de beste (reis)organisaties of bestemmingen op basis van reviews van 15.000 klanten.

 

Uit alle 15.000 reviews die zijn binnengekomen in 2017 heeft Oostenrijk met een 8,6 het hoogste gemiddelde gehaald binnen de categorie Algemeen. Hiermee heeft dit land de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen deze categorie gewonnen.

 

Thiebout van den Bergh (Oostenrijks Toeristenburo) :

 

“Wat een prachtig bericht dat wij de winnaar van de Reisgraag Awards 2018 in de categorie ´algemeen´ met een 8,6 gemiddeld zijn geworden!‘‘ aldus Herwig Kolzer, Regio Manager Noordwest Europa van het Oostenrijks Toeristenburo en Thiebout van den Bergh, Marketing & PR Manager.

 

Na een fantastisch winterseizoen 2016/ 2017 waarin wij meer dan 1 miljoen aankomsten uit Nederland noteerden, werd de zomer van 2017 wat het aantal aankomsten betreft, de beste zomer sinds 36 jaar. Oostenrijk als vakantiebestemming is ‘hot‘ en deze award bewijst dat meer dan eens.

 

Ook nu bleek weer dat de Nederlandse gast in de winter ons vaker bezoekt, steeds iets korter blijft en in toenemende mate kiest voor kwalitatief hoogwaardig onderdak. Door de vroege inval van de winter en de perfecte sneeuwconditie’s, staan ‘alle seinen op groen‘ voor een weer fantastisch winterseizoen. De zomer is de laatste jaren duidelijk met een inhaalrace bezig en de cijfers van de tachtiger jaren, toen Oostenrijk vooral geliefd was in de zomer, komen weer in zicht.

 

Ook afgelopen zomer continueerde de stijging. De aankomsten stegen tot 859.600, het beste resultaat sind 1981. Waar eindeloos vele jaren de camping de meest geliefde overnachtingsvorm van Nederlanders was, zien wij sinds de zomer van 2014 een omslag en zijn sindsdien appartementen en chalets de meest geliefde overnachtingsvorm geworden.

 

Nederlanders zijn verzot op de Oostenrijkse gezelligheid, de heerlijke natuur & cultuur en weten de ijzersterke prijs/ kwailiteit verhouding en de grote gastvrijheid als geen ander te waarderen. Door constant te innoveren in de kwaliteit en de veelzijdigheid van het aanbod voor onze gasten, zonder daarbij het authentieke ook maar een moment uit het oog te verliezen, zijn wij ervan overtuigd dat in de toekomst nog meer Nederlanders ons zullen weten te vinden. “

 

Bron Reisgraag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]