MENUMENU

Gladiator Sportcompressiekousen

 • Kwam als beste uit de test van 16 merken
 • De kousen geven meer energie en minder afvalstoffen
 • De graduele compressie stimuleert de bloedsomloop in je benen
 • Voorkomt het zware en vermoeide gevoel in de benen
 • Groot ademend vermogen, m.a.g. minder warme benen
 • Optimale ondersteuning en steun bij trainingsopbouw

Verkrijgbaar bij Podobrace.nl

Gladiator CompressiekousenLast van uw kuiten/schenen, vermoeide / brandende voeten of op zoek naar de beste compressiekousen voor het sporten, en voor na of voor het fietsen voor een scherpe prijs?

Podobrace.nl deed een test met maar liefst 16 merken en de Gladiator Sportcompressiekousen kwamen als beste uit de test en hebben de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Deze kousen zijn dan ook de meest gebruikte sportcompressiekousen van dit moment.

De Gladiator Sportcompressiekousen kwamen als beste uit de test omdat de compressiekousen de meest comfortabele en effectieve compressie bieden, de beste pasvorm hebben en het materiaal is ook zeer ademend.  Ze zijn tevens voorzien van speciale ventilatienaden bij de voet zodat deze nooit warm worden bij het lopen.

De Gladiator Sportcompressiekousen zijn dan ook ideaal bij alle bovenstaande klachten zoals bijv. zware, opgezwollen, pijnlijke en vermoeide kuiten tijdens het sporten en wandelen of fietsen, of voor blessures bij het sporten of hardlopen, zoals bv scheenbeenvliesontstekingen, verkrampingen, bloeduitstortingen en zelfs spataderen.

Voordelen :

 • Het materiaal is zeer zacht en is zeer ademend
 • Kwam als beste uit de test van maar liefst 16 merken
 • De kousen geven meer energie en minder afvalstoffen
 • De graduele compressie stimuleert de bloedsomloop in je benen
 • Voorzien van speciale ventilatienaden bij de tenen zodat de voeten nooit warm worden
 • De kousen zijn voorzien van een platte teennaad en hebben een zacht en versterkt hiel- en teenstuk
 • Verkrijgbaar in wit of zwart

 

Aangeraden wordt om de Gladiator sportcompressiekousen tijdens je trainingen, wedstrijden en na afloop voor herstel te dragen voor een optimaal resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez.   Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen. Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet haar […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]