Waarom een auto huren via Sunny Cars?

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur, in Nederland en België is Sunny Cars ruim 20 jaar actief en door een onderscheidende aanpak binnen autohuur al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur :

Fietsen in de Alpen reserveerde en zag dat het goed was : alles was precies zoals vooraf beschreven.

  • De beste kwaliteit tegen een scherpe all-in prijs

Sunny Cars is een grote internationale verhuurder en werkt met degelijke partners, Sunny Cars beschikt dan ook uit een enorm aanbod huurauto’s en verhuurlocaties. Door het grote aantal boekingen dat wij tot stand brengen kunnen wij voordelig inkopen. Natuurlijk profiteert u hier als klant van mee. U vindt bij ons dus altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe all-in prijs.

  • Autohuur mét volledige dekking en zónder zorgen

Bij Sunny Cars is iedere klant standaard all-in verzekerd, ongeacht het contract dat wij met de lokale aanbieder hebben gesloten. De terugbetaling van het eigen risico, de dekking van glas-banden-bodem-dakschades en een aanvullende WA-verzekering tot € 7,5 miljoen regelt dus Suny Cars. Zo zorgen ze ervoor dat u altijd een duidelijke all-inclusive huursom betaalt en volledig zorgeloos kunt rondrijden op uw vakantiebestemming.

  • Autohuur op maat met de servicepakketten

Sunny Cars biedt verschillende servicepakketten aan. Deze pakketten hebben ze zelf ontwikkeld om de afhandeling ter plaatse nóg gemakkelijker te maken. Boekt u iets via een pakket, dan is dit inbegrepen in de huursom van Sunny Cars.

Huren zonder creditcard? Dat kan met het ‘geen waarborg’ pakket. Hoewel Sunny Cars het eigen risico standaard aan u terug betaalt in geval van schade of diefstal, kan een partner ter plaatse wel een waarborg inhouden. Wanneer u het geen waarborg pakket boekt, is een waarborg achterlaten niet nodig. U hebt hiervoor dan dus ook geen creditcard nodig. Handig !

  • Altijd bereikbaar, gewoon in het Nederlands

Hebt u een probleem ter plaatse? Dan neemt u gewoon contact op met de reserveringsafdeling van Sunnycars (24/7) en niet met een partij in het buitenland. Gewoon in uw eigen taal..

 

Direct een all-inclusive auto huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]