De Cube Agree Hybrid C:62 SL Disc

 • Shimano Ultegra afmontage
 • Carbon frame C:62 technologie
 • Evation 1.0 Drive Pack met 60Nm koppel
 • Schwalbe Durano E banden
 • Gewicht 13,8 kg
 • Shimano Ultegra hydraulische schijfremmen

Verkrijgbaar bij Wiggle

Deze comfortabele en stijlvolle racefiets met trapondersteuning is het 2019-model van Cube uitgerust met een carbon frame.  Dit ontwerp combineert de elegantie van een klassieke racefiets, met de talloze mogelijkheden van een hoog ontwikkeld e-bike aandrijfsysteem.

UB-Cube-Agree-Hybrid-C62-SL-139050_light_zoom

De toevoeging C:62 verwijst naar de constructietechniek die Cube toepast, met een vezelaandeel van 62% in de composietsamenstelling. Bovendien is hij voorzien van mooi afgewerkte Fazua Evation 1.0 middenmotor en accupakket.

De fiets heeft niet echt de look van een e-bike, vermits In de onderbuis van dit strakke raceframe een motor en accu verstopt zitten, maar het is er wel zeker één.  Met vier verschillende standen kun je elk obstakel overbruggen.

 

Specificaties

 • Frame: C:62 Carbon Advanced Twin Mold Technology Aero Frame (aerodynamisch)
 • Voorvork: CUBE CSL Evo Aero C:62
 • Achterderailleur: Shimano Ultegra 11-speed
 • Voorderailleur: Shimano Ultegra
 • Shifters: Shimano Ultegra 11-speed
 • Remmen: Shimano Ultegra Disc 160 mm
 • Crankstel: FSA CK 8685 – 50/34
 • Ketting: Shimano HG601 – 11-speed
 • Cassette: Shimano 105 11-32 – 11-speed
 • Wielen: Newmen Evolution SL R.32 Tubeless Ready
 • Banden: Schwalbe Durano E 32 mm
 • Stuurpen: CUBE Performance Stem Pro 31,8 mm
 • Stuur: CUBE Gravel Race Bar
 • Zadelpen: CUBE Prolight, 27,2 mm
 • Zadel: Selle Royal Asphalt
 • Motor: Fazua Evation 1.0 Drive Pack middenmotor, 60 Nm, 250 Watt
 • Gewicht: 13,8 kg
 • Verkrijgbaar in 3 maten : 53, 56, 59 cm
 • Kleur: Wit/Zwart

 

Bestellen bij Wiggle

In elkaar gezet en getest door gekwalificeerde mecaniciens
Gratis verzending naar België
Inclusief gratis gereedschap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

In het zog van de bolletjestrui

  Het werd een boeiende en open Tour.  Met Bernal, een jonge en emotionele winnaar – de eerste Colombiaan ooit – , een nooit afgevende Julian Alaphilippe, sterke Belgen en een knap Team Jumbo-Visma.  Drama met de opgave van favorieten Fuglsang en Pinot, de uitsluiting van Tony Martin en Luke Rowe én met de geneutraliseerde […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]