MENUMENU

De Cube Agree Hybrid C:62 SL Disc

 • Shimano Ultegra afmontage
 • Carbon frame C:62 technologie
 • Evation 1.0 Drive Pack met 60Nm koppel
 • Schwalbe Durano E banden
 • Gewicht 13,8 kg
 • Shimano Ultegra hydraulische schijfremmen

Verkrijgbaar bij Wiggle

Deze comfortabele en stijlvolle racefiets met trapondersteuning is het 2019-model van Cube uitgerust met een carbon frame.  Dit ontwerp combineert de elegantie van een klassieke racefiets, met de talloze mogelijkheden van een hoog ontwikkeld e-bike aandrijfsysteem.

UB-Cube-Agree-Hybrid-C62-SL-139050_light_zoom

De toevoeging C:62 verwijst naar de constructietechniek die Cube toepast, met een vezelaandeel van 62% in de composietsamenstelling. Bovendien is hij voorzien van mooi afgewerkte Fazua Evation 1.0 middenmotor en accupakket.

De fiets heeft niet echt de look van een e-bike, vermits In de onderbuis van dit strakke raceframe een motor en accu verstopt zitten, maar het is er wel zeker één.  Met vier verschillende standen kun je elk obstakel overbruggen.

 

Specificaties

 • Frame: C:62 Carbon Advanced Twin Mold Technology Aero Frame (aerodynamisch)
 • Voorvork: CUBE CSL Evo Aero C:62
 • Achterderailleur: Shimano Ultegra 11-speed
 • Voorderailleur: Shimano Ultegra
 • Shifters: Shimano Ultegra 11-speed
 • Remmen: Shimano Ultegra Disc 160 mm
 • Crankstel: FSA CK 8685 – 50/34
 • Ketting: Shimano HG601 – 11-speed
 • Cassette: Shimano 105 11-32 – 11-speed
 • Wielen: Newmen Evolution SL R.32 Tubeless Ready
 • Banden: Schwalbe Durano E 32 mm
 • Stuurpen: CUBE Performance Stem Pro 31,8 mm
 • Stuur: CUBE Gravel Race Bar
 • Zadelpen: CUBE Prolight, 27,2 mm
 • Zadel: Selle Royal Asphalt
 • Motor: Fazua Evation 1.0 Drive Pack middenmotor, 60 Nm, 250 Watt
 • Gewicht: 13,8 kg
 • Verkrijgbaar in 3 maten : 53, 56, 59 cm
 • Kleur: Wit/Zwart

 

Bestellen bij Wiggle

In elkaar gezet en getest door gekwalificeerde mecaniciens
Gratis verzending naar België
Inclusief gratis gereedschap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]