Nieuwe Castelli 2019 collectie is beschikbaar

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij over de nieuwe producten van het merk met de schorpioen: CASTELLI 2019 is NU online!

Bij Bobshop vind je nu al het volledige assortiment van het populaire fietssportmerk, wees er dus snel bij om deze nieuwe stijlen te ontdekken! Maak ook gebruik van onze geweldige set aanbiedingen en ontvang complete Castelli outfits tegen voordeelsprijzen!

Castelli, één van de oudste producenten van wielerkledij,  onderscheid zich van de anderen omdat de kleding geschikt is voor alle weersomstandigheden. De kleding wordt dan ook door en door getest voordat het verkocht wordt.  Bijna ieder seizoen presenteert Castelli een nieuwe innovatie. De passie voor de wielersport combineert Castelli met Italiaanse creativiteit. Technische finesses en gevoel voor kleuren en mode maken van Castelli wielerkleding een van de meest gevraagde merken van de wielersportwereld. 

 

Nu verkrijgbaar bij Bobshop

Bij Bobshop vindt u een van de grootste Castelli onlineshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]