Egopreneur – Paul Van Den Bosch

EgopreneurIk zorg voor mezelf dus ik ben

Topsporters stellen alles in het werk om op het juiste moment te pieken, en gaan 100 procent voor het bereiken van hun topvorm. Maar op je werk en in het dagelijkse leven kan dat niet zomaar. Door altijd voor 100 procent te willen gaan, verstik je jezelf. Als je niet leert om ook voor jezelf te zorgen, houd je het niet vol.

Egopreneur helpt je om een sterkere en veerkrachtigere ik te worden, beter te functioneren in de steeds complexere wereld, en daardoor beter te kunnen zorgen voor anderen. Door een echte egopreneur te worden, krijg je balans in je werk, in je gezin en in elk ander domein van je leven.

Paul Van Den Bosch werkte in zijn 30-jarige coachcarrière met internationale topatleten, waarmee hij vijf Europese en tien wereldtitels behaalde in verscheidene sportdisciplines. Daarnaast is hij medeoprichter van het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab. Vandaag is hij actief als businesscoach.

Paul Van Den Bosch schreef heel wat boeken, ‘Coach voor het leven’ stond wekenlang in de top-10 van best verkochte non-fictieboeken. In zijn boek ‘Act like a Coach’, legt hij samen met co-auteur Ronnie Leten, ex-CEO van Atlas Copco, in 40 ‘tips and tricks’ de link van de coaching van topatleten naar het coachen van medewerkers in de bedrijfswereld.

 

Nu verkrijgbaar bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]