Elite Direto X

 • Maximale wattage  : 2100 watt bij 40 km/u  –  3250 watt bij 60 km/u
 • Maximale stijgingspercentage: 18%
 • Zeer stille trainer

Voordelig bij Wiggle.nl

De Elite Direto X is de langverwachte opvolger van de mateloos populaire Direto. Deze gloednieuwe Italiaanse fietstrainer biedt absolute topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Hij is nóg beter dan zijn voorganger. De interne vermogensmeter is verbeterd waardoor je gericht kunt trainen op basis van zeer accurate gegevens.

Doordat de trainer zowel over bluetooth- als ANT beschikt kun je een pakket aan gegevens verzamelen waardoor je alles komt te weten over je eigen prestaties tijdens het Zwiften of in de My E-Training App. De Direto is aan bijna alle apps te koppelen. Uniek ook aan Elite is dat je My E-Training App maar liefst 12 maanden gratis mag testen.

Het 18% stijgingspercentage maakt je Zwift-ervaring nog realistischer. Bovendien simuleert deze nieuwe Direto ongekend hoge wattages.

Specifiaties :

 • Specificaties Elite Direto X Fietstrainer met Voorwielsteun Direct Drive trainer met torenhoge prijskwaliteitverhouding
 • My E-Trainings app 12 maanden gratis
 • Pedaalanalyse optie voor zeer precieze training
 • Zeer hoog vermogen voor alle soorten training zoals kracht- en cadanstrainingen
 • Maximale wattage  : 920 watt bij 20 km/u  – 2100 watt bij 40 km/u  –  3250 watt bij 60 km/u
 • Met verstelbare en inklapbare poten
 • Zeer stille trainer
 • Maximale stijgingspercentage: 18%
 • Interne vermogensmeter (1,5% accurater dan zijn voorvanger)
 • Automatisch aanpassing weerstand
 • Bruikbaar met schijfremmen
 • Lange kooi achterderailleur mogelijk
 • Compatible met 130-135 x 5mm snelspanner en 142 x 12mm steekas
 • Te gebruiken met ANT- en bluetooth-sensoren en apparaten
 • Campagnolo mogelijk met Elite Campagnolo body
 • Ondersteunde apps en software:My E-Training (iOS en Android)-Zwift-TrainerRoad-Kinomap-PerfPro-Veloreality-Virtualtraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Fred Rompelberg_Fietsvakantie in de Alpen

Fred Rompelberg Bicycle Holidays nu ook in de Franse Alpen

Langzaam maar zeker gaan de grenzen open en kunnen we weer opnieuw beginnen dromen. Reizen binnen Europa – Update Fred Rompelberg Bicycle Holidays heeft de laatste maanden niet stilgezeten en heeft zijn succesvolle formule vanuit Mallorca gekopieerd naar de Franse Alpen. met het gekende recept … Een onvergetelijke fietsvakantie in het hooggebergte van de Franse […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]