Compact. Kleurrijk. Krachtig: de nieuwe Sigma ROX 11.1

 • Snelle routebepaling
 • Vlotte kaartopbouw
 • Makkelijke bediening
 • Crash Alarm
 • 150 verschillende functies
 • Klein en compact
 • Eenvoudig te koppelen

Nu reeds verkrijgbaar bij Bol.com, morgen in huis

Deze EVO GPS fietscomputer is nu leverbaar!  Prijs lijkt ons een juiste weerspiegeling van de kwaliteit en de talrijke mogelijkheden van deze moderne versie.

De ROX 11.1 EVO is het nieuwste lid in de familie van de ROX GPS fietscomputers van SIGMA SPORT. Met zijn veelzijdige functies ondersteunt deze GPS computer de recreatieve en professionele fietsers bij hun fietsavonturen, trainingsritten of wedstrijden. Met precieze, goed afleesbare trainingsdata en navigatie-opties kan de training zo efficiënt worden aangestuurd.

Ongeacht of fietsers op jacht zijn naar de beste prestaties tijdens trainingen of wedstrijden, of zich op hun eigen niveau fit willen houden: de ROX 11.1. EVO is de perfecte trainingspartner. Met zijn meer dan 150 functies navigeert en ondersteunt hij betrouwbaar bij de buiten- of indoortraining en fietsers kunnen zich helemaal op hun prestaties concentreren. Barometrische hoogtemeting, basis Track-navigatie (middels een GPX-routebestand) of turn-by-turn navigatie via de komoot-app behoren tot de mogelijkheden, net als de verbinding met diverse E-bike systemen, smart trainers en sensoren zoals hartslag, cadence, vermogensmeters en elkektronische schakelsystemen. De turn-by-turn aanwijzingen en ritgegevens zijn op het 1,77 inch zeer goed afleesbaar dankzij de transmissieve kleurendisplay met uitmuntend contrast.

Functioneel en veelzijdig

De ROX 11.1 EVO kan op meerdere fietsen worden gebruikt. Daarvoor gebruik fietsers de vooringestelde sportprofielen of maken ze eigen trainingsweergaven met steeds maximaal zes datavelden. Deze kunnen met verschillende kleuren worden geaccentueerd en zorgen zo voor meer overzicht en een nog snellere afleesbaarheid. Met behulp van de Workout-functie (ook .FIT vanuit TrainingPeaks) kunnen trainings-sessies gemakkelijk worden gepland en uitgevoerd. De geïntegreerde Crash Alert stuurt een melding incl. GPS locatie naar contacten voor noodsituaties in geval van een valpartij. Smart Notifications informeren fietsers tijdens de rit over inkomende oproepen en berichten. De vijf grote bedieningsknoppen zijn gemakkelijk herkenbaar en kunnen ook met handschoenen aan onder alle weersomstandigheden gemakkelijk worden bediend. Er wordt max. 100 uur aan rijtijd op de fietscomputer opgeslagen. Zijn sportieve, compacte ontwerp, het innovatieve kleurendisplay, talrijke features en een eenvoudige bediening maken de 55 g lichte ROX 11.1 EVO tot een must have op het fietsstuur.

Eenvoudig koppelen

Via BLE en ANT+ kunnen diverse sensoren snel en betrouwbaar worden verbonden. In de set is de ROX 11.1 EVO ook verkrijgbaar met de nieuwe magneetloze snelheids- en trapfrequentiesensoren van SIGMA. Door de magneetloze bevestiging is een vereenvoudigde en geoptimaliseerde montage mogelijk. Tevens kan de ROX 11.1 EVO met elektronische schakelen, met een vermogensmeter of een smart trainer worden gekoppeld. De GPS fietscomputer is E-Bike ready en verbindt zich eenvoudig
met talrijke E-Bike-systemen.

Eenmaal gekoppeld, toont deze aan de fietser specifieke waarden zoals actieradius, acculaadniveau of trapondersteuningsstand. Overzichtelijk en snelle gegevensuitwisseling De gegevensuitwisseling vindt plaats op de ROX 11.1 EVO, op de smartphone of aansluitend aan de training op de PC of MAC in het DATA CENTER. De nieuwe Sigma RIDE app biedt samen met de nieuwe ROX-modellen een naadloze interactie van fietscomputer, trainingsgegevens en smartphone. Tijdens de rit kunnen altijd de Live trainingsgegevens alsmede de afgelegde route op de kaart worden bekeken. De trainingsweergaven kunnen via de RIDE app ook onderweg intuïtief en snel worden ingesteld en gewijzigd. Na de training verschijnen de trainingsgegevens direct in de app en kunnen deze verder worden geanalyseerd. Belevenissen en successen kunnen ook net zo snel in sociale netwerken zoals bijv. Strava, komoot en TrainingPeaks worden gedeeld als trainingsgegevens en tracks met andere aanbieders gesynchroniseerd kunnen worden. Tracks worden als .GPX-bestand heel flexibel uit andere portalen via de RIDE app geïmporteerd. Eigen SIGMA tracks, welke bijvoorbeeld in de SIGMA DATA CENTER software worden gemaakt, kunnen middels de SIGMA CLOUD in de RIDE app worden
gesynchroniseerd

Perfect gepositioneerd met de Short Butler

De Short Butler, die speciaal is ontwikkeld voor de ROX 11.1 EVO, plaatst de ROX 11.1 EVO dichter en met een betere stroomlijn bij je stuur dan de standaard GPS-stuurhouder. Deze kan met slechts weinig handelingen worden gemonteerd. Met behulp van speciale 3D rubberen pads kan de ROX 11.1 EVO ook voor gebogen sturen recht worden uitgelijnd. De Short Butler maakt deel uit van de leveringsomvang van de HR Set en de SENSOR Set en is tevens afzonderlijk als accessoire verkrijgbaar.

 

Ook leverbaar met Hartslag- en/of Cadansmeter

 

Productspecificaties : 

 • Merk : Sigma
 • Materiaal & afmetingen :
  • Afmeting: 66,1 x 46,8 x 20,8 cm
  • Gewicht: 89 g
 • Type fietscomputer : Fietscomputer met GPS
 • Draadloos
 • Compatible met cadanssensor
 • Caloriemeting
 • Hartslagfunctie
 • Registratiefunctie
 • Trainingsfunctie
 • Horlogefunctie
 • Met hoogtemeter
 • Waterbestendig
 • Basisset: Fietscomputer, standaard stuurhouder GPS, USB-C kabel, bevestigingsmateriaal, snelstart handleiding
 • Kleur : Wit & Zwart
 • Voedingstype: Accu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]