Vuelta 2020, door 4 landen

vuelta_2020_parcours-896x1024In Madrid is op 17 december het parcours van de 75ste Ronde van Spanje voorgesteld.

De Vuelta begint op vrijdag 14 augustus 2020 in Nederland en 3.245 kilometer verder ligt de finish traditioneel in Madrid.

De internationaal getinte route lijkt vooral gebouwd voor de klimmers, met zeer veel aankomsten bergop.

Enkele cijfers :

 

 • slechts 1 rit boven 200 kilometer
 • parcours door 4 landen:
  • Nederland,
  • Spanje,
  • Frankrijk
  • Portugal
 • 2 tijdritten:
  • ploegentijdrit op openingsdag
  • klimtijdrit bij begin van 3de week
 • aankomsten bergop bij de vleet, o.a.:
  • Tourmalet
  • Angliru

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]