Cyclist’s Training Bible – Joe Friel

‘S Werelds meest uitgebreide trainingsgids

he-cyclists-training-bibleDe Cyclist’s Training Bible is de bestverkochte en meest uitgebreide gids voor ambitieuze en ervaren fietsers.

Joe Friel is een bekende naam en zijn bewezen fietstrainingsprogramma heeft honderdduizenden geholpen succes in de sport te vinden.

Joe heeft deze nieuwe 5e editie van de trainingsbijbel van The Cyclist volledig herschreven om nieuwe trainingsprincipes op te nemen en atleten te helpen slimmer dan ooit te trainen. De Cyclist’s Training Bible rust fietsers van alle niveaus uit met elk detail waarmee ze rekening moeten houden bij het plannen van een seizoen, het voorbereiden van een week van trainingen of het voorbereiden op een racedag.

Met deze geheel nieuwe editie zal Joe je begeleiden bij het ontwikkelen van je eigen gepersonaliseerde trainingsprogramma voor fietsen en:

  • Trainen met de juiste intensiteit en volume
  • Maximale fitheid verkrijgen bij elke training
  • Je trainingsplan in de loop van het seizoen wijzigen
  • Make-up voor gemiste trainingen en vermijd overtraining
  • Bouw gespierd uithoudingsvermogen met een nieuwe benadering van krachttraining
  • Verbeter de lichaamssamenstelling met slimmere voeding

 

Nu beschikbaar bij Bol.com

 

De Cyclist’s Training Bible is ‘s werelds meest vertrouwde gids voor wielertraining. Word sterker, slimmer en sneller met deze nieuwste versie van de bijbel van de sport.

Wat is er nieuw in deze vijfde editie van The Cyclist’s Training Bible? Coach Joe Friel begon de vijfde editie van The Cyclist’s Training Bible te schrijven met een lege pagina: het hele boek is nieuw. Deze nieuwe editie legt de nadruk op het personaliseren van trainingsschema’s, bevat nieuwe technieken voor krachtmeters, verbetert manieren om techniek te ontwikkelen, werkt de krachttrainingsbenadering bij, versnelt herstel voor drukke atleten en snijdt het lawaaierige volume aan trainingsgegevens om atleten op de cijfers te concentreren dat betekent het meest voor betere prestaties.

 

Bestellen tot 23:59 uur,
volgende dag in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]