CASTELLI Light Jacket met korte mouwen – Perfetto Light grijs

 • elastische, lichte winddichte en waterafstotende Windstopper
 • doorlopende ritssluiting
 • spatbescherming aan de achterkant
 • hoge kraag met aangename netvoering
 • achterzak in drie delen

Verkrijgbaar bij Bobshop

Het Perfetto Light shirt is een shirt met korte mouwen en een fietsvest in één. Met voorkant en mouwen van licht, winddicht materiaal en een achterpand van zeer ademend en waterafstotend lycra is het ideaal voor koude zomer- of warme herfstdagen. Gedreven wielrenners waarderen dat het shirt zeer ademend is en tegelijkertijd bescherming biedt tegen het weer.

CastelliProductomschrijving :

 • compleet van elastisch, licht, winddicht en waterafstotend Windstopper X-Lite Plus materiaal.
 • achterpand van ademend, licht Nano Light materiaal met een waterafstotende oppervlaktebehandeling
 • doorlopende ritssluiting aan voorzijde
 • lange, uitklapbare spatbescherming aan de achterkant
 • hoge kraag met aangename netvoering
 • achterzak in drie delen
 • elastische silicone boord
 • reflecterende stroken aan zakken en spatbescherming
 • Materiaal:
  • voorkant: 100% polyester;
  • achterkant: 86% polyamide, 14% elasthan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]