eldoRADo Bike & Run Festival

Ontdek de mountainbike-marathon op 30 & 31 mei 2020 !

… ontdek het gebied rond Angerberg op twee verschillende routes over heuvel en dal.  Ervaar prachtige beklimmingen en snelle afdalingen op de mountainbike-marathon op drie verschillende routelengtes :

  • 77 km – 2.250 hoogtemeters
  • 48 km – 1.250 hoogtemeters
  • 32 km –    650 hoogtemeters

 

De zomer in de vakantieregio Hohe Salve in de Kitzbüheler Alpen is ontzettend leuk. Dit  aantrekkelijke stuk van Tirol omvat de plaatsen Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Wörgl, Kirchbichl, Angath, Angerberg en Mariastein en biedt een groot recreatie-aanbod voor families en actieve vakantiegangers :

  • Méér dan 2.500 km wandelwegen in de Kitzbüheler Alpen
  • Themawegen, meerdaagse wandelingen en familie wandelingen
  • Meer dan 1.000 km fiets- en mountainbikewegen
  • Zwembaden en meren
  • Andere activiteiten zoals outdoor adventures, canyoning, rafting, paragliding, bergklimmen, tennis e.v.m.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

corona

Corona-virus – Update

  In overleg met de Franse lokale overheden hebben Sportinez & Golazo sports beslist dat de 10de (verjaardag)editie van Climbing for Life Valloire-Galibier, gepland van 18 tot 20 juni 2020, verplaatst zal worden naar 17-19 juni 2021.  Ook in 2021 zal Climbing For Life – Galibier in het teken staan van diabetes.  1/04/2020   De […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]