Nieuwe MTB-uitdaging aan de kant van Alpe d’Huez en Oz en Oisans

Een tip voor mountainbikers: er is iets nieuws aan de kant van Alpe d’Huez en Oz en Oisans!

Nieuwe ontwikkeling op de strook  van Bergers in Alpe d’Huez. Het flow trail werd uitgerust met nieuwe modules met technische en leuke stukken, 2 springlijnen, magere en houten waves. Deze nieuwe ondeerdelen zijn toegankelijk voor zowel beginners als meer ervaren bikers.

Aan de kant van Oz-en-Oisans is er een gloednieuwe enduro-mountainbikeroute, op een vooralsnog onontgonnen plek.   Deze nieuwe rode route van 4,5 km voert mountainbikers naar een minerale en bosrijke omgeving, langs de Roubier-stroom en het waterpeil met uitzicht op het station.

Met 9 kabelliften die de hele zomer geopend zijn, is het massief ideaal voor de MTB-sport in de zomer. Vele parcours bevinden zich op natuurlijke paden, dus geen gemarkeerde paden die enkel dienen voor het mountainbiken. Dit geeft een echt en woest enduro karakter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]