Fietskledij in retrolook

Bianchi Silis

BIANCHI MILANO Silis Dames set (2 stukken) groen – kleurig

BIANCHI MILANO is de grote naam en legende in de wielersport. Het merk staat voor Italiaanse creativiteit en innovatie in techniek en wielerkleding.

Het klassieke design met een lichte retro-touch en de compromisloze functionaliteit onderscheiden dit merk van andere merken. De legende leeft, zowel voor dames als voor heren.

 

Bianchi Milano

BIANCHI MILANO Pride Set (2 stukken) zwart – groen

De mooie zomeroutfits nu tot wel 9% goedkoper.

Bestel nu bij Bobshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]