De nauwkeurigheid van de Invoxia GPS Tracker-Reflector

  • Tot 1 maand batterijduur
  • Geen Simkaart benodigd
  • Eenvoudige Installatie binnen 2 minuten
  • Notificatie mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijke App
  • Waterdicht
  • lZeer nauwkeurig weergave van locatie

Alle info over deze nieuwste GPS Tracker

De Invoxia Fiets GPS Tracker behoort tot de nieuwste generatie GPS Trackers. Dankzij de nieuwste techniek is deze speciaal ingericht voor het bewaken en volgen van uw fiets of ander voertuig.

invoxia reflector setMet de Invoxia Fiets GPS Tracker in de vorm van een reflector weet u altijd waar uw waardevolle bezit is. Stel eenvoudig Safe zones in en krijg een notificatie op uw telefoon wanneer uw fiets deze gebieden betreed en of verlaat. Scroll langs de tijdlijn om de afgelegde route van een gewenst dag, week of maand in kaart te brengen. Open de app op ieder moment en controleer de live locatie van de GPS Tracker welke tot straat en huisnummer nauwkeurig de locatie zal bepalen. De Invoxia Fiets GPS Tracker is tevens voorzien van alarm functie. Bij het omvallen, aanstoten of optillen van de fiets stuurt de tracker de locatie van dat moment door naar de gekoppelde telefoon(s) met de notificatie dat er beweging is waargenomen.

In tegenstelling tot veel andere gps-trackers, werkt de in Frankrijk ontwikkelde Invoxia tracker met het ‘LoRa netwerk’. Hierdoor is er geen simkaart nodig. Bij stilstand geeft de tracker elke 4 uur zijn positie door. Wanneer de tracker in beweging zal deze afhankelijk van uw instellingen elke 5 of 10 minuten zijn positie doorgeven. Ook is het mogelijk de tracker te laten piepen vanaf uw telefoon, zo kunt u bijvoorbeeld snel een verloren fiets terug vinden en een afgesloten garagebox.

Wanneer het batterijniveau onder 20% komt krijgt u automatisch een melding dat de tracker opgeladen dient te worden. In 90 minuten laad u de tracker weer volledig op met de meegeleverde USB kabel.

De Invoxia Fiets GPS Tracker komt inclusief een 3 jarig netwerk abonnement. Hierna kunt u gebruik blijven maken van de netwerk service voor slechts € 9,99 per jaar. U kunt gratis gebruik maken van de Invoxia volg App op uw smartphone. Ook is het mogelijk uw tracker(s) te volgen van uw PC.

Afmetingen Tracker: 42 x 24 x 17 mm
Gewicht: 15 g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]