Panini – Tour de France 2020 – album

 • Nostalgie
 • Productie : ASO en Panini
 • Volledig pakket

Nu beschikbaar bij Bol.com

Panini Tour de France stickerboekOok in 2020 komt Panini met een verzamelalbum voor de Tour de France. Het Italiaanse bedrijf, bekend van de voetbalplaatjes, heeft samen met Tour-organisator ASO een stickerboek met 175 plaatjes samengesteld.

Het stickerboek bevat onder meer alle deelnemende teams, de wielrenners, managers van de ploegen en gegevens over de 21 etappes, alsook over de meeste start- en aankomstplaatsen. Onder de 175 te verzamelen stickers zitten ook een aantal specials, zoals bijvoorbeeld enkele mythische cols.

Voor elke wielerploeg zijn er veertien renners. ASO en Panini kozen per team een ruime voorselectie van ‘renners die in aanmerking komen om geselecteerd te worden voor de Tour’.

Inhoud pakket :

 • 1 album
 • 1 kaarthouder
 • 175 stickers
 • 35 kaarten
 • Promo pack

 

Productspecificaties :

 • Aanbevolen leeftijd : 3-99 jaar
 • Keurmerk : CE
 • Merk : Panini
 • Doelgroep : Kinderen en volwassenen
 • Jongens en meisjes
 • Afmetingen product : 28 x 24 x 4 cm (lxbxh)
 • Gewicht : 417 g

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]