Vive le Velo T-Shirt T-Bike

 • Puur Belgisch
 • Sportieve casual designs
 • Geschikt voor elke gelegenheid

Bestel nu bij A.S. Adventure

Vive le Velo T-Shirt T-BikeVive le Velo T-Shirt T-Bike, een ‘must-have’ voor iedere wielerfanaat.  Jong, minder jong, sportief of passief: van de Vive le vélo-kledinglijn – bekend van de gelijknamige Tour-talkshow van Karl Vannieuwkerke – word je hoe dan ook enthousiast.

Puur Belgisch, met een hart voor de koers en een missie om iedereen met elkaar te verbinden. Gemaakt van zacht, ademend en sweat-proof biokatoen, zodat je jarenlang geniet van comfort van de bovenste plank.

Fietsen was nog nooit zo leuk, al zijn de casual designs van Vive le vélo eigenlijk geschikt voor elke gelegenheid.

Productspecificatie :

 • Model: Heren
 • Kleur:Donkerblauw
 • Samenstelling materiaal: 100% OCO
 • Voering: Nee
 • Machinewasbaar tot 30°C
 • Kleding mag niet in de droger
 • Strijken op maximum 110°C
 • Mouwen: Korte mouwen
 • Halslijn: Ronde hals

 

Wees er snel bij – A.S.Adventure

Tijdelijk gratis retour
Gratis levering vanaf €30
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
30 dagen bedenktijd

Ontdek de volledige Vive le Vélo-collectie

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]