Tour de France bordspel

  • Strategisch wielerbordspel
  • Leuk en spannend
  • Herkenbare elementen
  • In Nederlandse taal

Nu bestellen, morgen in huis - Bol.com

Tour de France BordspelEen strategisch wielerbordspel gerelateerd aan de Tour de France.

Als je van wielrennen en de Tour de France houdt dan is het Tour de France bordspel ontzettend leuk om te spelen. Er zijn veel herkenbare elementen die op een leuke manier in het spel zijn verwerkt. Ook als je geen wielerliefhebber bent en niet zoveel over de Tour de France weet, is het spel boeiend genoeg om mee te spelen.

Wie is de snelste? Wie rijdt er in geel? Of wie heeft de beste ploeg? Klim je de bergen in of houd je het liever bij een vlakke etappe?

Speel je alle etappes op 1 avond achter elkaar of verdeel je het liever over meerdere avonden? Aan jou de keus!

Specificaties :

  • Aanbevolen leeftijd :  8 – 99 jaar
  • Aantal spelers : 2 tot 4 spelers
  • Speeltijd : 60 minuten
  • Spelsoort : Partyspel
  • Taal : Nederlands

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]