Black Friday – Méér dan één dag

Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten, en vindt ieder jaar plaats op de vrijdag na Thanksgiving, ook bij ons.  Al van een week voordien kan je online veel kortingen en aanbiedingen verwachten op de grootste merken, ook op fietssites.

Enkele toppers :

 

Wij zijn vooral ook fan van Under Armour, niet echt een merk van fietskledij, maar wel met prachtige sport- & casualkleding.

 

Ontdek ook de hoge kortingen bij Odlo tijdens hun BLACK WEEK

 

Online wordt er met tal van kortingen gestrooid vanaf de week vóór de bewuste dag én natuurlijk op 27 november zelf.   Volg de verschillende sites en profiteer !

Ook op Cyber Monday, de maandag ná Black Friday.

 

Coolblue Black Friday

Coolblue Black Friday                             Buitenkansjes aan fietscomputers

Black Friday Wiggle

Black Friday Wiggle                                 ELKE DAG, VIER WEKEN LANG

Black Friday Bol.com

Black Friday Bol.com                                    8 DAGEN LANG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]