Fietsbeurzen gooien de handdoek

Het was te verwachten, maar liever een vroege beslissing dan geen.

 

Velofollies 

Velofollies 2021Velofollies 2021 is geannuleerd, ondanks alle inspanningen van de organisator om de beurs op te zetten in een Corona-proof omgeving, met respect voor de veiligheid van exposanten en bezoekers. De Belgische overheid heeft immers nieuwe maatregelen uitgevaardigd die volledig inzetten op het beperken van onderlinge contacten.

Met de timings die op vandaag in het vooruitzicht worden gesteld, wordt het als niet realistisch ingeschat dat tegen half januari de beperkingen al zóver teruggedrongen zullen zijn dat een volwaardige editie van Velofollies mogelijk is.

In dit kader werd dan ook beslist om de 15-de jubileum editie uit te stellen naar volgend jaar. De nieuwe datum wordt 14, 15 & 16 januari 2022.

Fietsenindealpen.com had u zeer graag op zijn stand ontvangen, maar uitstel is geen afstel, onze stand blijft behouden en wij ontmoeten u zeker reeds in 2021, en zoniet, nodigen wij u nu reeds uit op onze stand in 2022.

 


Eurobike

Eurobike 2020 had reeds aangekondigd dat de fietsbeurs niet zou doorgaan.  Geen makkelijke beslissing, maar de nieuwe Corona-maatregelen in Duitsland die beurzen verbieden (van kracht vanaf maandag 2 november 2020) laten echter zien dat deze beslissing absoluut correct was.

De overweldigend positieve reactie van de fietsindustrie was een enorme meevaller voor de organisatoren.. “Het‘ feest wordt alleen maar uitgesteld! We kunnen niet wachten op het evenement van volgend jaar! “, aldus de het optimistisch gestemde Eurobike-team van Messe Friedrichshafen.

Een nieuwe datum is er nog niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]