Koersplaat Cycling Poster – Gran Fondo Marmotte

 • 10% korting met promocode ‘fietsenindealpen’

 

 • Origineel cado voor de fietser
 • Mooie herinnering of trofee
 • Verzamel-item

Bestel en gebruik Promocode 'fietsenindealpen'

Wat geef je aan iemand die helemaal gek is van fietsen?  Een koersplaat bijvoorbeeld !  Een fietser is ijdel en pocht heel graag over die uitdagingen die hij is aangegaan en weer tot een goed einde heeft gebracht.

Terecht !  Hij mag hier ook trots over zijn. Zoals over een deelname aan de Marmotte…

GRAN FONDO MARMOTTE

Elke fietsliefhebber heeft ooit de naam van deze legendarische cyclosportieve gehoord, soms vanwege de speciale sfeer in een internationaal en méértalig peloton, zeker vanwege de schoonheid van zijn parcours, maar ongetwijfeld vanwege de moeilijkheidsgraad en de volgorde van zijn mythische passen.

Profiteer nu van 10 % korting. Gebruik promocode ‘fietsenindealpen’ bij uw bestelling !

 

Deze wedstrijd voor cyclosportieven staat op menig bucket list. Vrijwillig beperkt tot 7.500 deelnemers, is het evenement een echt succes en wekt het de afgunst van fietsers over de hele wereld, zoals blijkt uit het ongelooflijke percentage buitenlandse deelname. 88% of méér dan 6.600 fietsers komen van buiten Frankrijk, waarvan er heel uit België en Nederland.

Haar bekendheid heeft de Marmotte vooral te danken aan de finish op de Alpe d’Huez, maar er is méér.  Het vergt vasthoudendheid en moed om de 186 kilometer en 5.000 hoogtemeters op het parcours te overwinnen.  De opeenvolging van 5 van de meest legendarische passen in Frankrijk: de Croix de Fer, de Télégraphe, de Galibier, de Lautaret en tot slot de laatste beklimming van Alpe d’Huez.

De slotklim naar de Alpe d’Huez is voor iedereen afzien. Maar het idee dat boven de finish wacht, is voor velen een houvast om de laatste krachten aan te kunnen spreken en nog even boven zichzelf uit te stijgen.

Wie verdient er dan niet zo een prachtige trofee ?

Bestel nu uw koersplaat met promocode ‘fietsenindealpen’ en ontvang 10% korting. Bekijk ook de andere ontwerpen van Koersplaat.nl

Wenst u uw koersplaat volledig te personaliseren met uw eigen Strava-parcours, dan kan dat. U voert de link naar je openbare STRAVA™ of GPX rondje in, voegt nog de gewenste tekst in en u heeft uw eigen, unieke poster.

 

Productspecificaties :

Kleuren_Koersplaat.nl

 

 

 • Formaten : 30 x 40cm | 40 x 50cm | 50 x 70cm
 • Bijkomende vermeldingen mogelijk :  tijd | snelheid | datum
 • Exclusieve promocode ‘fietsenindealpen‘ = 10% korting
 • Afwerking : Rondom schoon gesneden
 • Verpakkingswijze : stevig, kartonnen verpakking
 • Materiaal : 200 grams papier, geen posterlijst
 • Levertijd : 3 tot 5 werkdagen
 • Drukwijze : digitaal full colour

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]