Koersplaat Cycling Poster – Passo dello Stelvio

 • 10% korting met promocode ‘fietsenindealpen’

 

 • Origineel cado voor de fietser
 • Mooie herinnering of trofee
 • Verzamel-item

Bestel en gebruik Promocode 'fietsenindealpen'

De Passo del Stelvio is vooral befaamd vanwege de vele aankomsten in de Ronde van Italië, en zorgt altijd voor spanning en sensatie. En dat spreekt natuurlijk tot de verbeelding van heel wat wielertoeristen.

PASSO DEL STELVIO

Ruim 20 kilometer klimmen om 2000 meter hoogteverschil te overwinnen, zo’n 7,7 % gemiddeld stijgingspercentage. De uitzichten zijn ongelofelijk mooi, maar de berg is ongekend lang, steil en wisselend. Een gesel voor de klimspieren.

Vaak is de grillige bergpas in het voorjaar nog gesloten vanwege sneeuwval.

Passo dello Stelvio

 

De Stelviopas ligt in het Parco Nazionale dello Stelvio; diet nationale park strekt zich uit over twee regio’s: Trentino-Alto Adige en Lombardije. Trentino is Italiaans, Alto Adige is duitstalig, zodoende heeft de Stelvio ook een Duitse naam, namelijk Stilfserjoch.

De Passo dello Stelvio wordt vaak in één adem genoemd met de Passo di Gavia en Passo del Mortirolo, de voornaamste scherprechters uit de Giro. Ze liggen ook vlak bij elkaar aan de Valtellina-vallei.  Belgen en Nederlanders zijn fanatieke bezoekers van de streek.

Je kan hem vanaf 3 kanten beklimmen. 2 vanuit Italië namelijk; Bormio met 39 haarspeldbochten (tornanti) en Prato met liefst 48 haarspeldbochten. De 3de kant is via de Umbrailpas vanuit Zwitserland..

Als er een beklimming is die iedere wielrenner echt eens gedaan moet hebben,  dan is het wel de Stelvio.  Pijnlijk is de klim altijd, hoe goed je ook voorbereid bent.  Maar dat is toch wel een beetje wat we zoeken als wielrenners ?

De zwaarste maar ook de mooiste beklimming die je ooit gedaan hebt ?  Bestel nu als Stelvio-souvenir uw koersplaat met promocode ‘fietsenindealpen’ en ontvang 10% korting. Bekijk ook de andere ontwerpen van Koersplaat.nl

Wenst u uw koersplaat volledig te personaliseren met uw eigen Strava-parcours, dan kan dat. U voert de link naar je openbare STRAVA™ of GPX rondje in, voegt nog de gewenste tekst in en u heeft uw eigen, unieke poster.

 

 

Productspecificaties :

Kleuren_Koersplaat.nl

 

 

 • Formaten : 30 x 40cm | 40 x 50cm | 50 x 70cm
 • Bijkomende vermeldingen mogelijk :  tijd | snelheid | datum
 • Exclusieve promocode ‘fietsenindealpen‘ = 10% korting
 • Afwerking : Rondom schoon gesneden
 • Verpakkingswijze : stevig, kartonnen verpakking
 • Materiaal : 200 grams papier, geen posterlijst
 • Levertijd : 3 tot 5 werkdagen
 • Drukwijze : digitaal full colour

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]