Domo MyBlender, voldoet aan zijn verwachtingen

 • Geschikt voor 1-2 personen
 • De blenderkan is licht en handzaam
 • Inclusief 600ml- én 300ml-fles met deksel
 • Flessen zijn vaatwasmachinebestendig
 • De blenderkan is (spijtig genoeg) van plastic/kunststof
 • Perfect cado voor een sporter

Nu op voorraad bij Bol.com, morgen in huis

De DOMO My Blender is een blender en drinkfles in één. Je mengt en mixt al je ingrediënten rechtstreeks in de drinkfles. Plaats het deksel met drinktuit en je neemt je vers gemaakte smoothie of sapje onmiddellijk mee. De drinkfles absorbeert geen smaken of geuren en is vaatwasmachinebestendig. Bij het toestel zijn 2 flessen inbegrepen. Kies voor een grote beker van 600 ml of een kleinere hoeveelheid van 300 ml. Beide modellen passen in de drankhouder van je wagen. Gebrek aan inspiratie? Probeer eens een receptje uit het gratis receptenboekje.

Domo MyBlenderDe nieuwe blender van Domo blijkt vooral goed uitgerust om smoothies te maken en wordt geleverd met twee drinkflessen om uw vitaminedrankje in mee te nemen.

Groenten hakken of soep bereiden kan deze blender niet. Voor fruit met veel pulp moet u iets langer mixen omdat de motor van dit toestel minder krachtig is dan grotere soortgenoten. Domo My Blender heeft een vermogen van 300 Watt terwijl dat bij grotere modellen tussen 500 en 1 000 Watt ligt.

De basisblender is klein, compact, voorzien van handige zuignapjes en staat fleshy in de keuken, op voorwaarde dat u plaats heeft voor een zoveelste keukentoestel. De My Blender is verkrijgbaar in 4 kleuren.

Kenmerken van de DOMO DO436BL Personal Blender

 • Blender en drinkfles in één
 • Snelle sapjes on the go voor een gezonde levensstijl
 • Duurzame, herbruikbare drinkfles, absorbeert geen geuren of smaken
 • Afsluitbare drinktuit
 • Inclusief 600ml- én 300ml-fles met deksel, vaatwasmachinebestendig
 • Aangepast aan drankhouder in de auto
 • Kleur: groen
 • Toerental per minuut: 25.825
 • inclusief receptenboekje

 

Wilt u méér blenders vergelijken ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]