Koersplaat Cycling Poster – Uw eigen route op een koersplaat

 • 10% korting met promocode ‘fietsenindealpen’

 

 • Origineel cado voor de fietser
 • Mooie herinnering of trofee
 • Verzamel-item

Bestel en gebruik Promocode 'fietsenindealpen'

Je hebt vast een tocht die je is bijgebleven, een tocht waarbij je je grenzen hebt opgezocht en een beklimming hebt bedwongen waarvoor je je maanden hebt voorbereid.  Een huzarenstukje, een overwinning op jezelf

UW EIGEN ROUTE OP EEN KOERSPLAAT

Verzilver dan je strava-route of een gpx-file van die heldentocht op een unieke fietsplaat.

Persoonlijke Koersplaat

 

De Strava app is leuk. Je kunt er al je inspanningen mee meten en deze daarna vergelijken met anderen.

Tot kort geleden was Strava gratis.  Maar de enorme toestroom aan nieuwe en herwonnen fietsers tijdens de eerste  lockdownperiode betekende ook een toevloed aan nieuwe Strava-gebruikers. Die konden maar heel kort proeven van alle voordelen van de populaire app, want Strava besliste zich te gaan focussen op zijn abonnees, lees trouw betalende leden.

Je kan je persoonlijke strava-routes of een gpx-files vereeuwigen op een fietsplaat.  U upload de link van je openbare STRAVA™ of GPX rondje, voegt nog de gewenste tekst bij en u heeft uw eigen, unieke poster.

Een hebbedingetje, toch ?

Bestel nu uw gepersonaliseerde koersplaat met promocode ‘fietsenindealpen’ en ontvang 10% korting. Bekijk ook de andere ontwerpen van Koersplaat.nl

 

 

 

 

Productspecificaties :

Kleuren_Koersplaat.nl

 

 

 • Formaten : 30 x 40cm | 40 x 50cm | 50 x 70cm
 • Bijkomende vermeldingen mogelijk :  tijd | snelheid | datum
 • Exclusieve promocode ‘fietsenindealpen‘ = 10% korting
 • Afwerking : Rondom schoon gesneden
 • Verpakkingswijze : stevig, kartonnen verpakking
 • Materiaal : 200 grams papier, geen posterlijst
 • Levertijd : 3 tot 5 werkdagen
 • Drukwijze : digitaal full colour

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]