Endura Pro SL II fietstrui (korte mouwen)

  • subtiel mooi
  • focus op minimaliseren weerstand
  • drievoudig achterzak
  • vierde veiligheidszakje met ritssluiting

Nu beschikbaar bij Wiggle

Endura-Pro-SL-Short-Sleeve-Jersey-II-Jerseys-Kingfisher-SS20-E5069GK-7-1Voor prestaties van profniveau in een subtiele fietstrui om het meeste uit je rit te halen, is de Pro SL II fietstrui van Endura een perfecte keuze.

Met een pasvorm die is ontworpen voor professionele prestaties, om de weerstand te minimaliseren en ervoor te zorgen dat niets van uw inspanningen wordt verspild. De nauwsluitende lycra mouwen zijn afgewerkt met een onbewerkte rand voor minimale verstoring van de luchtstroom en soepele stroming over de schouder. Directe siliconenprint aan de binnenkant van de mouwen zorgt voor een veilige grip om ze op hun plaats te houden. Een lichtgewicht interne zoomelastiek met siliconen gripper houdt de trui waar hij moet zijn, hoe hard je ook werkt. De snel afvoerende stof houdt zweet weg van je lichaam om je droog en comfortabel te houden, zonbescherming is ook voorzien van UPF50.

Endura heeft een drievoudig achterzaksysteem toegevoegd voor het opbergen van uw gels en reserveonderdelen, met een vierde veiligheidszakje met ritssluiting voor gemoedsrust met eventuele waardevolle spullen.

 

Productspecificatie :

  • Italiaanse stoffen met UPF50 die snel zweet afvoeren
  • Nauwsluitende Lycra® zoomloze mouwen en directe siliconenprint voor grip
  • Drie achterzakken en een zak met rits
  • Elastische zoom met silicone tegen het opkruipen
  • Lange voorrits
  • 56% nylon (polyamide), 28% polyester, 16% elastaan (spandex)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]