Wout van Aert wint zijn eerste Kristallen Fiets

Superprestaties mogen extra beloond worden. Na de Nationale Trofee voor Sportverdienste en de Vlaamse Reus, is Wout van Aert nu ook laureaat van de Kristallen Fiets, de trofee die de beste Belgische wielrenner van het voorbije jaar bekroont. Op grote afstand van de winnaar volgden Remco Evenepoel en Tim Wellens, als respectievelijk tweede en derde.

Even alles op een rijtje :

  • Winst in Strade Bianchi
  • Winst in Milaan-Sanremo
  • 2 ritzeges in de Tour
  • Tweede in de Ronde van Vlaanderen
  • Tweede op het WK
  • Belgisch Kampioen Tijdrijden
  • Tweede op WK Tijdrijden

 

Daarnaast ontpopte hij zich als een bijzonder betrouwbare ploegmaat in de bergen.  Dat moet voor hemzelf ook een openbaring geweest zijn.  En voor zijn Jumbo-Visma team.

Proficiat Wout ! Geen plaats tekort in je trofeeënkast ? Wat een wederopstanding ook na je zware val in de Tour vorig jaar.  Op naar een even succesvol 2021 !

Eveneens onze felicitaties aan Lotte Kopecky (Kristallen Fiets Vrouwen), Allan Peiper (Teammanager/Ploegleider/Coach van het Jaar), Thibau Nys (Jongere van het Jaar) en Tim Declercq (Kristallen Zweetdruppen, voor de 3de keer op rij).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]