Wat een wielerjaar! – Geert Vandenbon/Tim De Waele

  • Wielerverhaal van 2020
  • Koers per koers
  • Verhaal van veerkracht van organsiatoren
  • ‘Musthave’

Snel in huis met Bol.com

Wat een wielerjaar 2020Het voorjaar 2020 dat een najaar werd, door corona.

Het boerejaar van Wout Van Aert, de glorie en het drama van Remco Evenepoel, de prachtige Tour met een onwaarschijnlijk slot, bijna elke dag koers in het najaar, de spannendste Ronde van Vlaanderen sinds lang.  Koers is drama, is genot, is hoop in bange dagen.

Het werd een onvergetelijk wielerjaar. Na de Omloop als prille proloog en de noodgedwongen lockdown volgde één langgerekt en knotsgek seizoen van augustus tot november, met de Strade Bianche in de blakende hitte en de Ronde onder de vallende bladeren.

Dit boek vertelt dit ongeziene verhaal, maand per maand, koers per koers. Een aangrijpend relaas van grote en kleine momenten, drama en succes, waarin de veerkracht en creativiteit van de organisatoren, de renners en de wielerfans centraal staan.

Wij hebben genoten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]