“Gelijk nen Echte”, campagne voor Kom op tegen Kanker

Ploegleider Karl Vannieuwkerke daagt je uit om in vier weken tijd, samen met kopvrouw Ine Beyen en kopman Maarten Vangramberen, zoveel mogelijk kilometers bijeen te trappen voor Kom op tegen Kanker.  Een partnership tussen het WK Wielrennen Flanders 2021 en Kom op Tegen Kanker  resulteerde in dit mooie initiatief !

Het doel: met heel Vlaanderen zo vaak mogelijk rond de wereld fietsen.
Doe dus mee “Gelijk nen Echte” en maak kans op één van de vele mooie prijzen.

Samen met kopvrouw Ine Beyen en kopman Maarten Vangramberen, daagt Karl Vannieuwkerke u uit zoveel mogelijk kilometers bijeen te trappen voor Kom op tegen Kanker.

Gedurende vier lanceert men elke week een nieuwe individuele challenge. Wie die tot een goed einde brengt, krijgt een virtuele Gelijk nen Echte-medaille. Slaag je erin om de vier medailles te verzamelen, dan krijg je er een regenboogmedaille bovenop, als ultieme bewijs van je inzet. En iedereen die meedoet maakt elke week kans op een van de mooie prijzen.

Dus of je nu elke zondag gaat koersen met je maten of thuis op je hometrainer meetrapt: elke kilometer telt. Voor de kankerpatiënten én voor jezelf.  Succes !

 

Check hier alle info !

#gelijknenechte

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

IsèreZomer2021_Win

Win een topverblijf in de Oisans ! Waag nu uw kans !

We hebben er lang naar uitgekeken, gelukkig zijn er versoepelingen en kunnen we opnieuw gaan reizen. Eindelijk kunnen we onze ‘bucket-list’ van fiets-challenges weer bovenhalen en beginnen plannen. Een zetje nodig ?  Hier heb je er ééntje richting de Franse Alpen … Wat kan u winnen ? Een gratis verblijf in Auberge La Douce Montagne […]

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]