Kies voor AGU, de nieuwe fietskleding is binnen

AGU Fietsshirt

AGU KM Essential fietsshirt

AGU is een Nederlands merk dat al sinds 1966 bestaat. Het bedrijf uit Alkmaar weet dus dondersgoed in welke weersomstandigheden Nederlanders elke dag het fietspad trotseren.

AGU Singlet Aquila Heren

AGU Singlet Aquila Heren

Van warm voorjaarzonnetje tot stevige hagelbui: AGU heeft overal een perfect kledingstuk voor.  Alle collecties worden zelf ontwikkeld en getest en dat zie je terug in de slimme ontwerpen en functionele details van de fietskleding.

Zo zijn de mouweinden van het AGU KM Essential fietsshirt voor heren met een laser gefinished, zodat de stof niet in je armen snijdt na 50 kilometer.

Ook fijn, de AGU Top Tank Essential DMS fietsshirt heeft een geïntegreerde sportbh, zodat je niet nog een extra laag onder de top hoeft te dragen op een warme zomerdag.

Kijk ook eens naar de Agu Singlet Aquila wielrenshirts die beschikken over Manto Dry.  Dit zorgt ervoor dat het lichaamsvocht naar de buitenste laag van het shirt getrokken wordt en het lichaam zo comfortabel en droog blijft aanvoelen. De agu singlet heeft op de achterkant een opberg zakje die sluit doormiddel van een ritssluiting. Tevens zijn deze shirts ademend en voorzien van een siliconen rand onderin het shirt.

Méér info op AGU.com

Check It Out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]