Win een topverblijf in de Oisans ! Waag nu uw kans !

We hebben er lang naar uitgekeken, gelukkig zijn er versoepelingen en kunnen we opnieuw gaan reizen.

Klik hier voor méér info over het hotel

Eindelijk kunnen we onze ‘bucket-list’ van fiets-challenges weer bovenhalen en beginnen plannen.

Een zetje nodig ?  Hier heb je er ééntje richting de Franse Alpen …

Wat kan u winnen ?

    • Een gratis verblijf in Auberge La Douce Montagne ***
    • 2 personen in 2-persoonskamer
    • 4 nachten in Halfpension-formule
    • Ontbijt, Pastabuffet en Driegangendiner inbegrepen

 

Auberge La Douce Montagne ligt in Allemond, in de vallei van de L’Eau d’Olle, op 25 minuten rijden van Alpe d’Huez en op een boogscheut van Bourg d’Oisans.  Voor Willemijn en Maarten Alfrink, de Nederlandse eigenaars van La Douce Montagne, is het hotel een droom die al jaren geleden werkelijkheid werd.  Fietsen en wielrennen voert de boventoon in het hotel , met Alpe d’Huez en vele andere bekende cols op een zucht. Naast fietsers bezoeken ook veel wandelaars, motorrijders en andere bergliefhebbers het hotel.

 

Hoe kan ik deelnemen ? 

Download het prachtige magazine TOP! De Troeven van de Oisans, laat u inspireren door deze fietsgekke regio en maak kans op dit schitterende verblijf.

TOP! Magazine zet het departement Isère en de Oisans in de kijker. De fietsregio rond Alpe d’Huez heeft zoveel méér te beiden dan enkel 21 bochten.

 

Ja, ik wil kans maken op het fietsverblijf

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

IsèreZomer2021_Win

Win een topverblijf in de Oisans ! Waag nu uw kans !

We hebben er lang naar uitgekeken, gelukkig zijn er versoepelingen en kunnen we opnieuw gaan reizen. Eindelijk kunnen we onze ‘bucket-list’ van fiets-challenges weer bovenhalen en beginnen plannen. Een zetje nodig ?  Hier heb je er ééntje richting de Franse Alpen … Wat kan u winnen ? Een gratis verblijf in Auberge La Douce Montagne […]

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]