Black Deal – Garmin Edge 130 Plus

  • Nu aan € 155 in plaats van € 199,99
  • Dankzij ANT+ koppel je meerdere ANT+ apparaten tegelijk, zoals snelheids – en cadanssensoren en je smartwatch.
  • Je verbindt het navigatiesysteem met sportapps zoals Strava en Strava Live Segments voor extra analyses.
  • Knoppen zijn makkelijk via de knoppen te bedienen met je handschoenen aan.

Black deal bij Coolblue

De Garmin Edge 130 Plus is een veelzijdig en compact fietsnavigatiesysteem voor zowel indoor als outdoor fietsritten.

Ontdek een van de vele nieuwe trainingsprogramma’s waarmee je je sportprestaties verbetert. Door je apparaat aan ANT+ of bluetooth sensoren te koppelen, krijg je nog betere inzichten in je conditie, lees je berichten af van je smartphone en deel je je live locatie.

Je gebruikt de Edge 130 Plus met vertrouwde apps als Garmin Connect en Strava. Ook de verrassende route functie is bij dit model aanwezig waarmee je nieuwe plekken ontdekt.

Dankzij ongevaldetectie stuurt het apparaat een bericht naar een aantal geselecteerde contacten in geval van nood.

De batterij gaat in gps-modus tot wel 12 uur mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]