Fleece wielertrui Flandrien

Cool

Uitstekend cado voor de kids

Handig met de achterzakken

 

Een uitstekend idee voor eindejaaar ! Nu bij Bol.com

Super coole fleece in het traditionele Belgische wielerblauw.  Handige trui met lange mouwen met drie zakken op de achterkant om iets op te bergen.

Productspecificaties ::

  • De trui is gemaakt van Microfiber 100% Wicking Polyester.

 

Check ook de Retro fleece wielertrui Belgische kampioenentrui Mapei-GB .

Of op zoek naar de officiële Bioracer Team België Fietsshirt – Belgian Cycling blauw ?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]