Sidi Fietsschoenen Kaos Neongeel

 • Ultrastijve carbonzool
 • Perfecte pasvorm
 • Verwisselbare, anti-slip PU-hak

Nu verkrijgbaar bij Bobshop ! Snelle verzendservice !

Hoogwaardige en zeer technische fietsschoenen uit de profklasse! De ultrastijve carbonzool en de perfecte pasvorm zorgen voor een optimale wedstrijdperformance

 • De Millenium 4 carbon composietzool is een zeer stijve, met carbon versterkte, nylonzool die uiterst degelijk en langlevend is. Een kleine, verwisselbare, anti-slip PU-hak zorgt voor extra steun
 • de versterkte hiel houdt de voet op de juiste plaats
 • het goede sluitsysteem, dat bestaat uit anatomisch gevormde Soft Instep 2-gespen en het innovatieve Tecno 3-sluitwieltje zorgen ervoor dat de schoen perfect aan uw voet wordt aangepast. De voet wordt automatisch in de juiste positie geduwd, waardoor de druk op de voet gelijkmatig wordt verdeeld
 • de bovenkant van de schoen is vervaardigd uit licht geperforeerd, zacht microvezelmateriaal.

 

SIDI-schoenen vallen vrij klein uit. Wij raden u aan een maat groter te bestellen!

 

Productspecificaties :

 • Merk : Sidi
 • Millenium 4 carbon composietzool
 • Anti-slip PU-hak
 • Soft Instep 2-gespen
 • Tecno 3-sluitwieltje

 

Ontdek nog méér fietsschoenen bij Bobshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]