Rust op de werkvloer van de fietswerkplaats

  • méér fietsen op 50% minder ruimte
  • elke fiets toegankelijk houden
  • efficiëntere organisatie
  • ook voor uw werkplaats

Fietsen worden steeds populairder als vervoersmiddel en recreatieve activiteit. Hierdoor groeit ook de vraag naar fietsenwinkels en werkplaatsen waar reparaties en onderhoud worden uitgevoerd. Voor fietsherstellers kan het beheer van een werkplaats echter een uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om het efficiënt organiseren van ruimte en tijd. Gelukkig is er een oplossing die een revolutie teweegbrengt in de wereld van fietswerkplaatsen: SpaceRail.

SpaceRail is niet zomaar een fietsophangsysteem; het biedt een complete transformatie voor fietswinkels en werkplaatsen. Met SpaceRail kunnen fietsherstellers zich nog beter organiseren en hun werk beter plannen, waardoor ze minder stress ervaren en betere resultaten kunnen leveren.

FietsenindeAlpen_SpaceRail_B2B_5Een van de belangrijkste voordelen van SpaceRail is de mogelijkheid om 50% meer ruimte te creëren in de werkplaats. Door fietsen verticaal op te hangen en ze te laten overlappen, wordt kostbare vloerruimte vrijgemaakt. Hierdoor kunnen fietswinkels meer fietsen opslaan zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over een overvolle werkruimte. En toch blijven alle fietsen bereikbaar !

Maar SpaceRail biedt meer dan alleen ruimtebesparing. Het systeem maakt het ook mogelijk om de werkplanning efficiënter in te delen. Fietsherstellers kunnen nu gemakkelijk zien welke fietsen beschikbaar zijn voor reparatie of montage, waardoor ze hun tijd effectiever kunnen besteden en klanten sneller kunnen bedienen. Dit leidt tot een verbeterde workflow en hogere klanttevredenheid.

Een ander voordeel van SpaceRail is de vermindering van stress op de werkvloer. Doordat fietsen netjes en georganiseerd worden opgehangen, is er minder rommel en chaos in de werkplaats :

  • afgewerkte fietsen worden doorgeschoven tot de klant ze komt ophalen,
  • de nog af te werken fietsen hangen te wachten op hun beurt.
  • fietsen, die nog hangen te wachten op een besteld wisselstuk, wachten netjes tot de stukken geleverd worden.

 

Fietsherstellers, die bovendien elke fiets met een etiket of een werkbon labellen, kunnen zich concentreren op hun werk zonder afgeleid te worden door een rommelige, overweldigende omgeving, wat resulteert in een betere focus en betere prestaties.

Bovendien zorgt SpaceRail ervoor dat fietsen veilig en stevig worden opgehangen, wat het risico op schade vermindert. Het systeem is ontworpen met hoogwaardige materialen en robuuste bevestigingen, waardoor fietsherstellers erop kunnen vertrouwen dat hun fietsen veilig zijn, zelfs wanneer ze dicht op elkaar worden opgehangen.

Kortom, SpaceRail is een game changer voor fietswinkels en werkplaatsen. Het biedt niet alleen ruimtebesparing, waarbij alle fietsen individueel bereikbaar blijven, maar ook een verbeterde workflow, verminderde stress en een hogere kwaliteit van dienstverlening. Door te investeren in SpaceRail kunnen fietsherstellers hun bedrijf naar een hoger niveau tillen en tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar fietsen en fietsreparaties.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!  Via onderstaand formulier, via mail info@fietsenindealpen.com of telefonisch +32 470 84 41 32.  Wij zorgen voor een snel antwoord of een offerte binnen de 24 uur.

 

U zoekt een oplossing voor uw fietsen ? SpaceRail !

Aanvraagformulier

  • Heeft u nog bijkomende vragen/opmerkingen ? Of verduidelijk uw vraag, zodat wij reeds een gepaste oplossing kunnen formuleren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]