Hang, Spin, Slide, Store.

Op zoek naar een efficiënte manier om uw fietsen te stockeren ?  Ontdek SpaceRail van Stashed Products !

 

 

CLAIM BACK YOUR  SPACE

De SpaceRail is een revolutie in fietsenstalling. Reduceer het volume van uw fietsen tot 50% en claim ruimte terug.  Zowel  thuis alls op het werk door ze samen te schuiven en te overlappen.

 

 

 


 

 

KEEP YOUR ACCESS

Elke fiets blijft bereikbaar met ons SpaceRail-schuifrailsysteem, hoeveel je er ook opbergt. Maak fietsenstalling gemakkelijk, toegankelijk en verminder het aantal obstakels.

 

 

 

Een oplossing voor u !

 


 

 

VERBETER JE VEILIGHEID

Met fietsen die dichter bij elkaar hangen en gemakkelijker toegankelijk zijn, verbetert SpaceRail de mogelijkheid om uw fietsen te beveiligen met kettingen, sloten en grond- of muurankers.

Bovendien heeft u geen moeite meer om bij uw e-bike te komen om hem op te laden!

 

 

 


 

 

STORE MORE THAN JUST BIKES

De SpaceRail Hook is perfect voor het opbergen van je fietshelm, fietskledij- en andere accessoires , vooral als deze vuil en nat zijn?

Een ingebouwde hanger zorgt hiervoor.

 

 

 

Méér info ?

 


 

EEN OPLOSSING VOOR ALLE WANDTYPES

De SpaceRail Hook is geschikt voor alle wandtypes, van rechtstreeks tegen het plafond, een stuk lager dan een hoog plafond, een rechte of schuine wand.

SpaceRail heeft voor alle bevestigingen een oplossing.

 

 

 


 

DUURZAME MATERIALEN

Stashed Products maakt niet de goedkoopste producten; wel de beste. Dat betekent dat alleen hoogwaardige materialen en een intelligent ontwerp worden gebruikt om een fantastisch product te maken.

Van onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen tot onze strenge interne tests – geen enkel detail wordt over het hoofd gezien.

Elk hardwareproduct dat de fabriek verlaat, is 100% met de hand gebouwd en op kwaliteit gecontroleerd door ons team. We hebben hier zoveel vertrouwen in dat we 2 jaar garantie bieden zonder gezeur.

6063 T6 aluminium, 304 roestvrij staal en composiet polymeren. Geen corrosie en bijna geen onderhoud. Volledig herbouwbaar tot de laatste generaties.

 

 

Bestellen ? Prijzen ?

info@fietsenindealpen.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]