Velofollies 2023 : u was fantastisch

Na twee coronajaren en evenveel geannuleerde edities, kon de fietsliefhebber weer op 20, 21 en 22 januari naar Kortrijk Xpo voor zijn of haar jaarlijkse hoogmis : Velofollies.

En hij kwam massaal. 

De fietsbeurs Velofollies heeft de verwachtingen ingelost. Met ruim 14.000 bezoekers vrijdag, 12.500 op zaterdag en ruim 13.000 bezoekers op zondag haalde de organisatie net de kaap van de 40.000 bezoekers niet.

En hij was enthousiast. 

Als standhouder ervaar je direct het enthousiasme van de bezoeker.  Iedereen leek blij dat alles weer normaal kan verlopen, er weer ongelimiteerd kan gefietst worden en de start van een nieuw veelbelovend fietsjaar weer gegeven was.

Het ideale moment

Stashed Products en FietsenindeAlpen konden zich geen betere start gedroomd hebben.  Onder die omstandigheden een vernieuwend product voorstellen is dan erg dankbaar.

De bezoekers zagen samen met ons de voordelen van het systeem.  Ze werden onze beste ambassadeurs.  Door de eenvoud van het systeem van fietsophanging, waren bezoekers al snel aan hun medegezellen, de voordelen aan het opsommen.  Onze job van standhouder werd herleid tot een minimum aan pertinente vragen.

We wensen daar dan ook iedereen voor te danken, voor hun interesse en voor hun enthousiaste reacties.

Onze stand van volgend jaar is reeds bevestigd, dat is een logisch gevolg.

 

Méér weten over het SpaceRail-fietsophangsysteem ?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]