Fietsen in de Alpen op Velofollies

Uiteraard hoort Fietsen in de Alpen op Velofollies (stand 102B),

Dit jaar met een uitzonderlijke samenstelling : ontdek Stashed Products en Let’s Go Personal

 


 

Op onze stand stelt Stashed Products zijn innovatief fietsophangsysteem voor.  Innovatief door zijn manier om ruimtebesparende oplossing te bieden voor de vele fietsen die we ondertussen allemaal hebben, en deze toch individueel bereikbaar te houden.   Fietsen in de Alpen staat in voor de Business Development in Europe van dit, van origine, systeem afkomstig systeem.

Bedenker en ontwikkelaar Elliot Tanner zal 3 dagen aanwezig zijn om zijn systeem, samen met ons, te demonstreren.

Ontdek het hangsysteem, dat oplossingen heeft voor alle muren en/of plafonds, op stand 102B, Zaal 1, op Velofolllies van 20-22 januari 2023 in Kortrijk Xpo.

 

 

 


 

Op de stand stelt ook FietsenindeAlpen.com zijn nieuwe baby voor : Let’s Go Personal.

Let’s Go Personal bouwt gepersonaliseerde webshops voor sportclubs, bedrijven, verenigingen en scholen.  Met het logo en de kleuren van de club, gaat Let’s Go Personal aan de slag om een assortiment van casual kledij te creëren.  Op slechts enkele dagen beschikt de club plots over een eigen kledingslijn om de leden, medewerkers, vrijwilligers en supporters mee te kleden.

De leden kunnen voor hun aankopen terecht op de 24/7 geopende webshop, maken hun bestelling op en regelen de betaling.  Let’s Go Personal regelt de rest. Van productie ‘on demand’ (geen onnodige, dure voorraden meer) tot de levering bij het dichtsbijzijnde ophaalpunt of bij de leden thuis.

Alle organisatie valt weg bij de club, geen onnodig gedoe meer met overbodige voorraden, geen financiële perikelen.

De clubs kunnen alle bestellingen volgen en krijgen een mooie commissie op de verkoop. De clubkas ook blij !

Interesse ?

Let’s Go Personal _ Flyer_HQ

of bekijk onze website letsgopersonal.online

Een berichtje sturen kan uiterard ook  info@letsgopersonal.online

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]