Onzichtbare tracker – AirTag

Voor 23:59 besteld bij Bol.com, morgen in huis

Volgens de Nederlandse Stichting Aanpak Fiets- en E-bikediefstal (S.A.F.E.) is een track & trace systeem op de fiets het meest effectief in de strijd tegen fietsdiefstal: 80 procent van de gestolen fietsen met een tracker wordt binnen 48 uur teruggevonden.

Apple AirTag

airtag

Dankzij de AirTag kan elke fiets eenvoudig worden getagd met een track & trace systeem. Een AirTag is een perfect apparaatje om aan je fiets te hangen. Je weet dan altijd waar je fiets staat en mocht er iemand mee aan de haal gaan, dan kan je dat snel achterhalen.

Een Apple AirTag is een kleine, ronde tracker waarmee je gemakkelijk je spullen terugvindt. Hij zendt continu een beveiligd Bluetooth-signaal uit dat wordt opgepikt door apparaten in het Zoek Mijn-netwerk. Dit netwerk bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld. Deze sturen de locatie van de AirTag naar iCloud. Vervolgens verschijnt dit automatisch op je kaart in de Zoek Mijn-app. Dit hele proces is anoniem en versleuteld om je privacy te beschermen. Voor de Apple AirTag is geen abonnement nodig en installeren is kinderlijk eenvoudig: één tikje volstaat om de AirTag aan de iPhone te koppelen.

Ontdek alle toepassingen van de AirTag

 

Maar hoe verstoppen we nu het best de AirTag op de fiets ?

 

AirBell fietsbel 

AirbellDeze AirBell fietsbel heeft een aparte ruimte om jouw Apple AirTag op te bergen. Zo kun jij door middel van Zoek mijn-netwerk altijd jouw fiets terug vinden. Aan het uiterlijk van de fietsbel is niet te zien dat er een AirTag inzit wat het zo uniek maakt. Doordat niemand kan zien of het om een gewone fietsbel gaat of om een AirBell fietsbel is jouw AirTag altijd beschermt. De fietsbel doet het net zo goed als alle andere fietsbellen.

  • Geschikt voor alle sturen met een diameter van 22 mm, dat is de standaard voor de meeste fietsen, e-bikes en kinderfietsen.
  • Inclusief schroevendraaier voor eenvoudige montage en het eenvoudig openen van de AirBell.
  • Het unieke ontwerp van de AirBell is in heel Europa beschermd met een geregistreerd ontwerp.
  • Innovatieve wereldprimeur ontwikkeld in Europa met bekende ontwerpers.
  •  Via het Zoek mijn-netwerk van Apple kun je je apparaten overal ter wereld volgen en weet je altijd waar je fiets, e-scooter of e-bike is; zelfs als je er niet bent.  Als je AirTag dichtbij is, kan je iPhone je er direct naartoe brengen met ˜Nauwkeurig zoeken™.

 

Bestel nu de Airbell Fietsbel

 

AirTag onder je zadel

Een tweede manier om de AirTag op je fiets te bevestigen, is de Laut – Bike Tag Saddle Mount.  Deze verbergt je AirTag uit het zicht onder het zadel van je fiets. De twee clamshell-delen klikken samen rond je AirTag en zijn stevig bevestigd aan de zadelrails door middel van 2 schroeven.

Eenvoudig te monteren en te bevestigen aan de onderkant van het zadel van de meeste fietsen.

De Laut – Bike Tag Saddle Mount is gebouwd met 360 graden bescherming en schroeven in je zadelstang, zodat je AirTag veilig blijft zitten.

 

De AirTag liever aan het zadel ?

 

 

Vergeet ook de AirTag zelf niet aan te schaffen, deze is niet in de verpakkingen ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]