Koerskalender 2024 – Geert Vandenbon

  • scheurkalender
  • ontworpen voor wielerliefhebbers
  • klassieker
  • cadotip !
  • slechts € 16.99

Bestel nu ! Slechts 16,99 €

De klassieker onder de wielerscheurkalenders is uit.

FietsenindeAlpen_Koersscheurkalender2024Deze scheurkalender van Geert Vandenbon is een unieke kalender die speciaal is ontworpen voor wielerliefhebbers. Deze kalender is gevuld met dagelijkse weetjes, anekdotes, historische momenten, en grappige feitjes uit de wereld van het wielrennen. Het is een must-have voor fanatieke wielrenfans, maar ook voor liefhebbers die graag meer willen weten over de rijke geschiedenis en de bijzondere verhalen binnen de wielersport.

Geert Vandenbon, een gepassioneerde wielerliefhebber en kenner, heeft deze scheurkalender samengesteld met zijn uitgebreide kennis en liefde voor de sport. Elke dag biedt nieuwe informatie, variërend van trivia over legendarische renners tot opmerkelijke gebeurtenissen tijdens verschillende wielerwedstrijden. De kalender biedt een boeiende en vermakelijke manier om elke dag iets nieuws te leren over de wielersport.

De Wielerscheurkalender is niet alleen informatief, maar ook interactief. Gebruikers kunnen elke dag een nieuw blad afscheuren om het wielrenfeit van die dag te ontdekken, waardoor het een leuke toevoeging is aan de dagelijkse routine van wielerfans.

Met zijn hoogwaardige ontwerp en interessante inhoud is de Wielerscheurkalender een geweldig cadeau voor vrienden, familie of collega’s die gepassioneerd zijn over wielrennen. Het biedt een heel jaar lang dagelijkse inspiratie, kennis en entertainment voor elke wielerliefhebber.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of net begint met het ontdekken van de wielersport,

de Wielerscheurkalender van Geert Vandenbon is een boeiende en leuke manier om je passie voor het fietsen te vieren en te vergroten.

Slechts 16,99 €, een perfect cadeau voor de wielerfan.

 

Ontdek hier méér WIELERBOEKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]