GripGrab Waterproof Knitted Thermal Glove-tricothandschoen

  • Waterdicht
  • Nauwe pasvorm
  • Tricot-comfort
  • Minder oververhitten
  • Antislip-handpalmen en reflecterende elementen

Kies nu voor deze waterdichte handschoenen !

De waterdichte, warmte-isolerende GripGrab Waterproof Knitted Thermal Glove-tricothandschoen laat de fietser niet in de steek wanneer je bij het fietsen door koel en nat weer droge en warme handen wilt behouden. De veelzijdige wielerhandschoenen van gebreid materiaal beschikken over een waterdicht membraan en bieden dankzij de zachte en warmte-isolerende voering perfecte bescherming tegen het windchill-effect en de regen.

In vergelijking met dikke winterhandschoenen zijn ze echter nog relatief dun en bij temperaturen onder nul bieden ze niet voor alle fietsers voldoende bescherming tegen de kou. Wij bevelen ze vooral aan als bescherming tegen natheid bij regen in de lente en de herfst, resp. in het tussenseizoen.

Met behulp van de sobere, slipvaste siliconenprints op de niet van padding voorziene handpalmen en de onopvallende reflecterende details heb je steeds de volledige controle over het stuur, terwijl je handen je zelfs in het donker voor andere weggebruikers zichtbaar maken.

Lijkt ons alvast een uitstekend paar fietshandschoenen wanneer het weer nog maar eens koud en nat is – zowel voor de racefiets, de mountainbike als de cyclocrossfiets.

 

Productbeschrijving :
  • Waterdicht – Het membraan van deze wielerhandschoenen met volledige vingers is waterdicht en beschermt je handen bij het fietsen tegen regen en wind, zodat ze aangenaam warm blijven.
  • Nauwe pasvorm – Deze onderhoudsarme thermo-handschoenen met volledige vingers hebben een nauwe pasvorm, met name aan de vingers; bestel evt. een maat groter dan zomerhandschoenen.
  • Tricot-comfort – Deze fietshandschoenen met lange vingers zijn gemaakt van soepele tricotstof en bieden een warmte-isolerende laag ter bescherming tegen het windchill-effect en regen.
  • Minder oververhitten – De zachte, ademende constructie leidt lichaamswarmte en zweet af naar buiten wanneer je tijdens de natte winter met de racefiets, cyclocrossfiets of gravelbike rijdt.
  • Antislip-handpalmen en reflecterende elementen – Siliconenprints op de handpalmen zorgen voor een veilige grip op het stuur; reflectoren bieden meer zichtbaarheid in het wegverkeer.
Productdetails:
  • Materiaal: outer: polyamide 90%, elastaan 8%, rubber 2%. Inner: acryl 70%, polyamide 20%, elastaan 8%, rubber 2%.
  • Kleuren: verkrijgbaar in zwart, navy blauw en fluogeel.
  • Maten: verkrijgbaar in XS/S, M/L en XL/XXL. Voor meer info over de maten verwijzen we naar de maattabel in de productafbeeldingen. Deze fietshandschoenen hebben een erg nauwe pasvorm, in het bijzonder aan de vingers. Wanneer je twijfelt over de maat of je liever een lossere pasvorm wenst, kies je best een maat groter. Na meermaals dragen worden de handschoenen wat ruimer door de stretch-eigenschappen en worden ze ook wat soepeler, zonder echter helemaal uit te rekken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]