Ontdek de Nieuwe Tacx Neo 3M Fietstrainer: Een Revolutie in Indoor Fietsen!

We worden helemmal enthousiast van de recente lancering van de innovatieve Tacx Neo 3M fietstrainer!

Deze krachtige direct-drive smart trainer biedt een ongeëvenaarde indoor rijervaring met geïntegreerde multidirectionele beweging. Of je nu droomt van kasseien, grindpaden, of steile beklimmingen, deze slimme trainer biedt een breed scala aan mogelijkheden om je fietsavonturen te verkennen. Met zijn voorgeïnstalleerde cassette, draagbaar handvat en een ongelooflijke nauwkeurigheid tot 2200 watt, is de Tacx Neo 3M de ultieme partner voor fietsers die streven naar topklasse prestaties, nu binnen handbereik. Bereid je voor op een verbluffende en verbeterde ervaring tijdens het indoor fietsen!

 

https://youtu.be/UFQUSJK_GVk 

 

De Nieuwe en Verbeterde Functies van de Tacx NEO 3M:

 

 • Multidirectionele Beweging: Beleef een ultra-realistisch rijgevoel dankzij de ingebouwde bewegingsplaten die vermoeidheid verminderen en het fietsen realistischer maken.
 • Stabiele Verbindingsopties: Met de nieuwe Tacx smart netwerkadapter (apart verkrijgbaar) geniet je van een stabiele verbinding via Ethernet of Wi-Fi, perfect voor locaties met meerdere trainers, zoals bij virtuele races.
 • Handig Geïntegreerd Handvat: Het ingebouwde handvat maakt transport eenvoudig en doordat het zelfvoorzienend is qua stroom, kun je overal trainen waar je wilt.
 • Cassette Inbegrepen: Direct klaar voor gebruik met een vooraf geïnstalleerde Shimano/SRAM-compatibele 11-speed cassette, zonder gedoe met kalibratie.
 • Nauwkeurigheid en Betrouwbaarheid: Houd je prestaties nauwlettend in de gaten met betrouwbare metingen van vermogen, snelheid en cadans, met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid van minder dan 1% tot 2200 watt. Automatische kalibratie voor een zorgeloze ervaring.
 • Echte Wegbeleving: Het innovatieve Tacx virtuele vliegwiel bootst verschillende wegomstandigheden na, waaronder kasseien en grind, voor een training die je voorbereidt op verschillende terreinen (gebruikmakend van Tacx TrainingTM-app, Zwift of andere populaire trainings-apps).

 

Wanneer kun je de nieuwe Tacx Neo 3M verwachten en wat kost hij? Deze krachtpatser is nu gelanceerd voor €1.999, maar is momenteel mogelijk nog niet op voorraad. FiestenindeAlpen.com houdt het voor u in de gaten.

 

Verschillen met de Vorige Tacx Neo 2T Smart:

 

 • Multidirectionele Beweging: De Neo 3M biedt een ultra-realistische rijervaring door de ingebouwde motion plates.
 • Geïntegreerd Handvat: Voor handig transport en gebruiksgemak.
 • Inclusieve Cassette: Direct klaar voor gebruik zonder extra installatie.
 • Directe Verbindingsopties: Wi-Fi-connectiviteit voor een stabiele verbinding, vooral handig in drukke netwerkomgevingen.
 • Beide modellen bieden vergelijkbare maximale weerstand, helling simulatie en nauwkeurigheid van minder dan 1%, waarbij de Neo 3M de nauwkeurigheid over een groter bereik behoudt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]