Gore Wear C5 Thermo Trail Jersey

Deze trui met lange mouwen combineert een zeer functionele en hoogwaardige stof om functie met een tijdloze stijl te combineren. Een nauwaansluitende pasvorm maakt ze perfect, evenals de dikkere buitenlaag bij erg koud weer.  Zeer goed ademend.  Geschikt voor wielrennen en mountainbiken.

 

MEER INFO

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : GoreWear

Gore-Wear-C5-Thermo-Trail-Jersey-Internal-Deep-Water-Blue-Blac-AW18-100373AH9903-1

Productspecificatie :

 • nauwaansluitend, ademend thermoshirt
 • opgeruwde thermovoering voor nog meer draagcomfort en warmte
 • multidirectionele stretch-constructie
 • staand halsboordje met kabelgeleiding
 • doorlopende ritssluiting met kinbescherming en windkering
 • borstzak met ritssluiting en kabeluitgang
 • achterzak met ritssluiting
 • verlengde rugpand
 • reflecterende elementen

 

Materialen:

 • 83% nylon (polyamide)
 • 17% elastaan (spandex)

 

Beschikbare kleuren:

 • Deep Water Blue/Blac
 • Rood/Zwart
 • Zwart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]