Ik kies voor een fietsvriendelijk verblijf…

Voor hotels en vakantieverblijven die zich richten op fietsliefhebbers, kan SpaceRail een waardevolle toevoeging zijn. Dit innovatieve fietsophangsysteem biedt niet alleen praktische voordelen, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling die essentieel is voor elk fietsvriendelijk verblijf.

Een van de belangrijkste voordelen van SpaceRail voor hotels en vakantieverblijven is de mogelijkheid om fietsen op een georganiseerde en ruimtebesparende manier op te bergen. Door fietsen verticaal op te hangen met behulp van het SpaceRail-systeem, kunnen hotels en vakantieverblijven kostbare vloerruimte vrijmaken en tegelijkertijd een nette en opgeruimde uitstraling behouden. Dit is vooral belangrijk voor accommodaties met beperkte ruimte, waar efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte cruciaal is.

Daarnaast draagt ​​het gebruik van SpaceRail bij aan de veiligheid van fietsen. Door fietsen op te hangen in plaats van ze op de grond te laten staan, worden ze beschermd tegen beschadiging en diefstal. Dit geeft gasten gemoedsrust, wetende dat hun fietsen veilig zijn opgeborgen tijdens hun verblijf.

Een ander voordeel van SpaceRail voor hotels en vakantieverblijven is de professionele uitstraling die het biedt. Gasten waarderen het wanneer accommodaties aandacht besteden aan details zoals fietsopslag, wat bijdraagt ​​aan een positieve algehele ervaring. Door SpaceRail te gebruiken, kunnen hotels en vakantieverblijven zich profileren als fietsvriendelijke bestemmingen en zich onderscheiden van de concurrentie.

Bovendien kan het gebruik van SpaceRail hotels en vakantieverblijven helpen om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Door fietsen aan te moedigen als een milieuvriendelijk vervoersmiddel en ze op een georganiseerde manier op te bergen, kunnen accommodaties hun ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een groen imago.

Kortom, SpaceRail biedt hotels en vakantieverblijven een scala aan voordelen, variërend van ruimtebesparing en veiligheid tot een professionele uitstraling en duurzaamheid. Door te investeren in dit innovatieve fietsophangsysteem kunnen accommodaties hun gasten een hoogwaardige fietservaring bieden en tegelijkertijd hun eigen bedrijfsdoelstellingen bevorderen.

Neem contact op voor een offerte op maat of voor advies over hoe SpaceRail uw fietsenstallingsprobleem kan oplossen.  Dit kan via onderstaand formulier of per mail info@fietsenindealpen.com of telefonisch op +32 470 84 41 32.

Foto: Hotel Chalet Du Crey, Valmorel, Franse Alpen

 

U zoekt een oplossing voor uw fietsen ? SpaceRail !

Aanvraagformulier

  • Heeft u nog bijkomende vragen/opmerkingen ? Of verduidelijk uw vraag, zodat wij reeds een gepaste oplossing kunnen formuleren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]