SpaceRail: De Universele Oplossing voor Fietsenstalling

Of het nu gaat om kantoren, musea, cafés, hotels of residentiële ontwikkelingen, SpaceRail biedt een universele oplossing voor fietsenstalling. Met dit innovatieve systeem kunt u er zeker van zijn dat elke fiets veilig en efficiënt kan worden gestald, zonder dat er speciale steunen of versies nodig zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van SpaceRail is de verbetering van het welzijn van uw personeel. Met steeds meer mensen die naar het werk fietsen, wordt fietsenparkeren steeds belangrijker. Door een goed doordachte fietsenstalling te installeren, kunnen pendelaars met een gerust hart werken, wetende dat hun fietsen veilig hangen.

Daarnaast kunt u met SpaceRail uw locatie fietsvriendelijk maken en fietsende klanten aanmoedigen. Door een veilige fietsenstalling aan te bieden, laat u zien dat u waarde hecht aan duurzaamheid en mobiliteit.

Vaak heeft een fiets-accommodatie beperkte opslagruimte en pieken met een maximum aantal fietsen, waardoor ze vaak op zoek moeten naar een betere opslagoplossing. De universele haken van SpaceRail blijken de ideale oplossing te zijn.

Een gevarieerde selectie aan fietstypes en -maten maakt dit probleem nog complexer. De mogelijkheid om elk soort fiets veilig en snel op te bergen is precies wat een bedrijf nodig heeft. Dankzij SpaceRail kunnen hetzelfde aantal fietsen opgeborgen worden, terwijl er minder ruimte nodig is, terwijl het risico op schade aan gewaardeerde fietsen van onze klanten verkleint. Fietshotels of -verblijven streven ernaar hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden, dus het is het geweldig om een ​​opslagsysteem te vinden dat deze oplossingen biedt.

Kortom, SpaceRail biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor fietsenstalling in verschillende omgevingen. Het systeem verbetert niet alleen de ruimte-efficiëntie, maar draagt ook bij aan een veilige en gastvrije omgeving voor fietsers.

Neem contact op voor een offerte op maat of voor advies over hoe SpaceRail uw fietsenstallingsprobleem kan oplossen.  Dit kan via onderstaand formulier of per mail info@fietsenindealpen.com of telefonisch op +32 470 84 41 32.

 

U zoekt een oplossing voor uw fietsen ? SpaceRail !

Aanvraagformulier

  • Heeft u nog bijkomende vragen/opmerkingen ? Of verduidelijk uw vraag, zodat wij reeds een gepaste oplossing kunnen formuleren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]