Gezien op Bol.com – Universele fietshoes, geschikt voor alle fietsen

  • Geschikt voor iedere fiets
  • Waterdicht
  • Elastische band voor de perfecte pasvorm
  • Extreem sterk materiaal
  • Inclusief handige opberghoes
  • Nu extra voordelig 

 

Nu beschikbaar bij Bol.com

Fietsen-in-de-Alpen_FietshoesWil je jouw fiets optimaal beschermen? Dan lijkt deze fietshoes van Strex een uitstekende oplossing, de reviews zijn absoluut lovend over dit product.

Deze fietshoes is universeel, van hoge kwaliteit en beschermt jouw fiets tegen alle invloeden van buitenaf. De hoes is geschikt voor zowel 1 als 2 fietsen. 

Hoge kwaliteit fietshoes
De Strex fietshoes is gemaakt van ontzettend sterk materiaal, namelijk van ultra sterk Oxford. Dit is een niet-schurende, waterafstotende, lichtgewicht én zachte stof die jouw fiets uitstekend beschermt. Tegen vuil en water, maar ook tegen krassen en alle andere weersomstandigheden. Ultra sterk Oxford is dubbel zo sterk als andere materialen fietshoezen.

Waterdichte bescherming
De hoes is wind- en waterdicht doordat de binnenzijde gecoat is en de buitenzijde voorzien is van thermisch gelaste naden. Doordat de fietshoes gemaakt is van stevig ultra sterk Oxfordmateriaal kan jouw geliefde rijwiel alle weersomstandigheden aan! Wordt er hagel, sneeuw of regen verwacht? Jouw fiets is veilig. Maar ook beschermt de hoes van Strex jouw fiets tegen de zon, vorst en de wind. Ook bij krachtige stormbuien blijft de fietshoes intact en jouw fiets ongeschonden.

Universele pasvorm
De zwarte fietshoes van Strex beschikt over een universeel ontwerp. Hierdoor is deze geschikt voor de allerkleinste fietsen, maar ook voor grotere fietsen met bijvoorbeeld een kinderzitje. Onder deze hoes kun je maximaal 2 fietsen beschermen. Met een XXL afmeting van 200x90x100CM cm past deze universele en waterdichte hoes overal omheen.

Fijne pasvorm en anti-diefstal ontwerp
Doordat de universele hoes voorzien is van een geïntegreerde elastische band en klikgespen heeft deze altijd een perfecte pasvorm. De hoes kan namelijk strak om iedere fiets worden bevestigd. Daarnaast zijn er twee speciaal ontworpen anti-diefstal slotgaten te vinden aan de voorzijde van de fietshoes. Haal hier sloten doorheen en bescherm je fiets tegen diefstal.

Eenvoudig op te bergen na gebruik
Bij de hoes wordt een opbergzak geleverd. Gebruik je de hoes niet, dan berg je hem eenvoudig op in de meegeleverde opberghoes. Wat overblijft is een compact pakketje die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De fietshoes blijft schoon en je bespaart ruimte.

Bekijk nog méér fietshoezen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]