MENUMENU

Wahoo Kickr Climb Indoor Grade Simulator

De Wahoo Kickr Climb brengt indoor trainen naar een nieuwe dimensie. Met de Kickr Climb beweegt je fiets mee met de helling van het parcours waar je over fiets in je interactieve software. De maximale stijging is 20%. De maximale daling is 10%. Met dit vernuftige stukje techniek kun je fysiek en mentaal tot in de puntjes voorbereiden om iedere klim. Een indoortraining wordt nog echter!

De Wahoo Climb moet gebruikt worden in combinatie met de Wahoo Kickr 2017 of Wahoo Kickr Snap 2017.

De Climb volgt de hellingsgraad van het parcours dat jij rijdt of kan bediend worden met meegeleverde afstandsbediening.

 

Productomschrijving

De Wahoo KICKR Climb is een unieke uitbreiding voor je Wahoo KICKR Snap of Power Trainer 2017. Het apparaat past je fietspositie fysiek aan om virtuele hellingen realistischer dan ooit te kunnen beklimmen.

 

De KICKR Climb simuleert klimprofielen tot 20% en dalingen tot 10%. Dankzij reële veranderingen in real-time wordt het beklimmen of afdalen van een virtuele col realistischer dan ooit. Je bedient de KICKR Climb zeer eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening om de hellingshoek aan te passen. Koppelen aan Zwift of TrainerRoad doet de fietstrainer reageren op hellingen in een parcours.

 

 

Specificaties Wahoo KICKR Climb Trainer
 • Uitbreiding voor Wahoo KICKR Snap en KICKR Power Trainer 2017
 • Past je fietspositie fysiek aan om virtuele hellingen te kunnen beklimmen
 • Simuleert hellingen van wel 20% en dalingen tot 10%
 • Verhoogt en verlaagt snel; reële veranderingen in real-time
 • Combineert fysieke veranderingen met weerstandsbewegingen
 • Verbonden met de meest populaire online trainingsplatformen zoals Zwift en TrainerRoad
 • Gebruik de afstandsbediening van de KICKR CLIMB om snel te koppelen (meegeleverd)
 • Afstandsbediening te bevestigen op stuur om hellingshoek handmatig aan te passen
 • Reageert op veranderingen in hellingshoek van externe bronnen als Zwift en TrainerRoad
 • Compatible met ELEMNT en ELEMNT Bolt fietscomputer
 • Afmetingen: 65.4cm x 12.95cm x 43.18cm
 • Ondersteunde Hubs: QR, 12×100, 15×100, 15×110
 • Draadloze Software Updates: Ja
 • 3rd Party App Compatible: Ja, wanneer gekoppeld aan een KICKR of KICKR SNAP

 

Verwachte leverdatum: eind 2017Bekijk hier of hij reeds beschikbaar is

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]