Rafting


Georganiseerd door professionals
De officieel erkende raft gidsen van de tal van aanbieders, langsheen de kolkende rivieren, zorgen voor veiligheid aan boord. Hier kunt u ook de benodigde uitrusting huren en eventueel een transfer naar en van het startpunt reserveren. Dit peddelplezier is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, een gemiddelde conditie en team spirit heeft en een tikkeltje nieuwsgierig en avontuurlijk is.

Overal
In de Alpen zijn er overvloedig mogelijkheden om te raften. De meest ultieme en veruit bekendste plek om te raften in Oostenrijk is de Ötztaler Ache. Maar ook de rivieren in het Zillertal en de Kitzbühler Alpen weten je adrenalinepijl op grote hoogte te brengen!  Ook de Oisans in de Franse Alpen is één van trekpleisters voor de wildwatersport.  Vanuit Venosc, St.Christophe en Oisans of La Bérarde kan men de strijd met het water aangaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]