Waarom op vakantie in de Alpen ?

Voor de natuur

Verruil de platte Vlaamse of Nederlandse horizon voor de adembenemende panorama’s en adem diep frisse berglucht in.

Ver weg van de drukte !

De massa gaat naar het strand en de stad, maar in de bergen is het heerlijk rustig.

Energie over ?

Genoeg te doen in de bergen naast het fietsen.  Ga wandelen, zwemmen, raften.  Verruil je koersfiets even voor een mountainbike.

Op zoek naar culturele uitstapjes ?

Ontdek dan het bijzondere historische en culturele erfgoed van de bergen.

Voor het weer !

De bergen zijn de meest zonrijke regio’s, zonder dat het onaangenaam heet wordt.  Minder goede weersomstandigheden kunnen ook zeer snel omslaan in een schitterende dag.

Voor de gezellige accommodaties

Maak uw keuze voor één van de chalet-hotels of voor de appartementen-studio’s.  Of bent U een camping-fanaat ?  Welke campings hebben een mooiere ligging dan die in de Alpen ? En ben je avontuurlijk aangelegd ? Breng dan eens een nachtje door in een berghut, een unieke ervaring.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]